WitgoedMerken.nl

Home - Review - Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

Review Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? De Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is misschien wel de juiste keuze voor jou. Lees nu deze uitgebreide review om hierachter te komen.

De Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is een goed beoordeelde wasmachine met een reviewscore van een 9.4. De wasmachine heeft 24 verschillende wasprogramma's voor allerlei verschillende soorten wasgoed. De Powerwash functie zorgt ervoor dat je een halve belading in slechts 49 minuten schoon wast. Bovendien is alles over de wasprogramma's duidelijk op het display af te lezen. De grote trommel met een vulgewicht van 9 kg is geschikt voor grote ladingen was en is daarmee perfect voor een huishouden van 5 of meer personen. Dit is groot genoeg voor het wassen van beddengoed of het wasgoed van een hele week.

De grote voordelen van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine zijn de energiezuinigheid, de topklasse bouw- en waskwaliteit, het lage geluidsniveau en de mogelijkheid om hem te besturen via Wi-Fi. Het nadeel van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is de ontbrekende trommelverlichting. Wil je weten wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruiksgemak? Lees dan snel verder.
Overzicht van de review

Wat vinden anderen van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine?

De Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos scoort erg hoog in de reviews met maar liefst een 9.4.

  • 8/10: “Na installatie van programma erg makkelijk in gebruik. Zowel via de machine als via de app programma’s in te stellen. Daarnaast geeft hij per programma aan hoeveel energie en water hij verbruikt. Al met al zeer blij met de keuze voor deze wasmachine!”

  • 10/10: “Ik kan het product vanaf de telefoon starten wanneer ik maar wil, of het tijdstip kiezen om op dit moment te beginnen, de vlekverwijderingsfunctie is geweldig.”

  • 8/10: “Hele fijne wasmachine die je bijna niet hoort, hij is eenvoudig te bedienen, veel wasprogramma’s en je ziet gelijk hoe lang het programma duurt. Enigste nadeel is de aanschafprijs, deze vind ik best wel hoog maar hopelijk is het het waard want Miele staat bekend om haar kwaliteit. Online zijn er wascapsules van Miele te bestellen speciaal voor de programma’s of speciale was.”

Voordelen van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos

Dit zijn de voordelen van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine:

Energiezuinige wasmachine

Op zoek naar een energiezuinige wasmachine? Dan zit je met de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos goed. De wasmachine heeft namelijk energielabel A, erg zuinig dus. Hij verbruikt 108 kWh aan energie per jaar, wat 48,60 euro kost. Daarnaast komt het waterverbruik neer op 10560 l water per jaar, wat je 14,78 euro kost. Over de gehele levensduur bespaar je 330 euro aan energie. Bovendien is de wasmachine milieuvriendelijk, extra zuinig op verschillende vlakken dus!

Topklasse bouwkwaliteit

De Miele wasmachine gaat langer mee doordat deze tot de topklasse wat betreft bouwkwaliteit behoort. Zo beschikt de wasmachine over een koolborstelloze motor, een zelfreinigende wasmiddellade en trommelreiniging. Deze sterke materialen en reinigende functies zorgen ervoor dat de machine een lange levensduur heeft. Doordat de machine zichzelf reinigt is er bovendien minder onderhoud nodig. Je zult er dus extra lang mee kunnen wassen.

Laag geluidsniveau centrifugeren

Maak je met deze wasmachine geen zorgen meer over geluidsoverlast. Doordat het geluidsniveau tijdens centrifugeren op maximaal 68 decibel ligt kun je hem gemakkelijk naast je slaapkamer of in je woonkeuken plaatsen.

Bestuurbaar via Wi-Fi

Een extra handige functie van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos is de Wi-Fi functie. Hiermee kun je de wasmachine besturen vanaf je smartphone of tablet, waar je ook maar bent. Erg handig voor als je niet vaak thuis bent en je de wasmachine alvast aan wilt zetten vanaf je werk!

Topklasse waskwaliteit

De waskwaliteit van een wasmachine zegt alles over hoe jouw wasgoed de trommel uitkomt. De waskwaliteit van de Miele twindos wasmachine valt in de topklasse, wat betekent dat je kleding grondig schoon de trommel uitkomt en langer mooi blijft. De wasmachine heeft een kledingbeschermende trommel die je kleding beschermt tegen slijtage en krimpen. Daarnaast heeft de wasmachine ook een stoomfunctie die kreuken uit je kleding laat verdwijnen door het gebruiken van stoom.

Nadelen van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos

Dit zijn de nadelen van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine:

Heeft geen trommelverlichting

Het nadeel van de Miele wasmachine is de ontbrekende trommelverlichting. Dit kan vervelend zijn bij het in- en uitruimen van je wasgoed aangezien het zicht beperkt blijft. Het kan dus zeker voorkomen dat je opeens een verdwaalde sok van je vorige wasbeurt tegenkomt.

Conclusie

Hieronder hebben wij de voor- en nadelen van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine nog even op een rijtje gezet.

VoordelenNadelen
Energiezuinige wasmachineHeeft geen trommelverlichting
Topklasse bouwkwaliteit
Laag geluidsniveau centrifugeren
Bestuurbaar via Wi-Fi
Topklasse waskwaliteit

Direct de laagste prijs

Vergelijkbare machines

Miele WSD 023 WCS

Met een reviewscore van een 9.2 behoort de Miele wsd 023 wcs wasmachine tot de best beoordeelde wasmachines. Wij hebben deze uitgebreide review geschreven om

Bekijken

Miele TSD 263 WP

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSD 263 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het drogen:

Bekijken