WitgoedMerken.nl

Miele wasmachine 7 kg

Miele wasmachines komen in alle soorten en maten. Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine met 7 kg vulgewicht? Miele heeft verschillende wasmachines van dat formaat. Een vulgewicht van 7 kg is ideaal voor een klein huishouden met 1 of 2 personen. Je kunt er al je wasgoed in kwijt, maar hoeft ook geen vuile was op te sparen om de trommel vol te krijgen. Meer weten over Miele wasmachines 7 kg? Lees hier alles wat je moet weten.
1

Miele PWM 300 SmartBiz

2

Miele WSA 033 WCS

Laatste update: 14 juni 2024

1

Miele PWM 300 SmartBiz

2

Miele WSA 033 WCS

Laatste update: 14 juni 2024

Picture of Yannick
Yannick

Miele expert sinds 2017

Wat je moet weten

 • Miele wasmachines bieden de hoogste kwaliteit, gebruiksgemak en levensduur.
 • Het vulgewicht bepaalt hoeveel kg wasgoed in de Miele wasmachine kan.
 • Een Miele wasmachine met 7 kg vulgewicht is prefect voor 1 of 2 personen.
 • De beste Miele wasmachine 7 kg is de Miele PWM 300 SmartBiz

Beste 7 kg Miele wasmachine van 2024

In de regel geldt; Miele maakt de beste wasmachine. Wil jij wassen met gegarandeerde waskwaliteit, veel gebruiksgemak én een nieuwe wasmachine met een veel langere levensduur dan andere populaire merken? Dan raden wij een Miele wasmachine aan. Hieronder vind je de beste wasmachine van Miele met 7 kg vulgewicht van het moment.

De belangrijkste eigenschappen van de Miele PWM 300 SmartBiz zijn: het vulgewicht van 7 kg en energieklasse A. Daarnaast is het toerental: 1400 rpm en maakt de machine voor 69 dB geluid.

De Miele PWM 300 SmartBiz is een professionele wasmachine die je bijvoorbeeld in je kapperszaak, restaurant of sportclub zet. De wasmachine is geschikt voor intensief gebruik en gaat gemiddeld de helft langer mee dan een huishoudelijk model. Voor sterk vervuilde bedrijfskleding gebruik je het intensieve programma. Hiermee was je tot wel 90°C grondig schoon. Voor vaatdoeken en washandjes gebruik je het programma voor schoonmaaktextiel. Ook als je geen bedrijf hebt, maar wel meerdere keren per dag wast, plaats je de wasmachine gerust bij je thuis. Je doet met 7 kilogram vulgewicht energiezuinig de was van ongeveer één persoon. Je wasgoed slijt minder snel dankzij de honingraatstructuur van de SoftCare trommel. Tafellakens, beddengoed en handdoeken gaan hierdoor langer mee.

Met 12 verschillende wasprogramma's en een duidelijk display is de Miele wsa 033 wcs een erg fijne wasmachine! Wil je meer te weten komen over deze wasmachine? Lees dan deze uitgebreide review over de Miele wsa 033 wcs wasmachine.

De Miele wsa 033 wcs beschikt over 12 verschillende wasprogramma's voor bijvoorbeeld wol of fijne was, waardoor je verschillende opties hebt voor je kleding. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de CapDosing wascapsules. Met de CapDosing wascapsules heb je precies genoeg wasmiddel voor je wollen trui of zijden blouse. Per wasbeurt doe je één capsule in de zelfreinigende wasmiddellade.

Wij hebben voor jou alle voor- en nadelen van deze wasmachine op een rijtje gezet in de hoop jou te helpen bij het maken van een goede keuze. De voordelen van de Miele wsa 033 wcs zijn het energielabel B, het lage geluidsniveau tijdens het centrifugeren en de topklasse bouwkwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om tussentijds was toe te voegen en is de machine geschikt voor een single of stel. Aan de andere kant horen er ook wat nadelen bij de Miele wasmachine; zo heeft de machine geen Wi-Fi, stoomfunctie of trommelverlichting en behoort hij slechts tot de basisklasse waskwaliteit. Benieuwd wat dit betekent voor het gebruiksgemak van de Miele wsa 033 wcs? Lees dan snel verder om meer te weten te komen.

Waarom een 7 kg Miele wasmachine?

Miele staat bekend als een van de beste merken voor elektronische, huishoudelijke producten, en voor wasmachines geldt dat precies hetzelfde. Als je naar wasmachines kijkt, bieden Miele wasmachines de hoogste kwaliteit, gebruiksgemak en levensduur. Dat blijkt uit vrijwel ieder onderzoek naar de tevredenheid over wasmachines. Ook uit onderzoek van de Consumentenbond komt Miele het beste uit de test; ze krijgen een gemiddelde score van 9,4 voor merktevredenheid. Andere populaire merken: Zanussi, Siemens en Bosch kregen een 8,8, AEG een 8,6 en vanaf daar daalt het verder af.

Een wasmachine met 7 kg vulgewicht is de perfecte aanvulling voor een kleiner huishouden van 1 of 2 personen. Voor een wasautomaat met deze geringe afmetingen kun je altijd een plekje voor vinden, en hij biedt genoeg vulgewicht voor al je wasgoed. Meer weten over Miele wasmachines 7 kg? Hieronder hebben we alle kenmerken voor je op een rijtje gezet.

 1. Iedere Miele wasmachine met 7 kg is een voorlader wasmachine. Een wasmachine voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten, daardoor je bijvoorbeeld je droger bovenop je wasmachine kunt plaatsen. Miele heeft enkel bovenlader modellen met 6 kg vulgewicht.

 2. Deze 7 kg modellen hebben allemaal geluidsniveau centrifugeren stil of extra stil. Dit betekent dat ze tijdens de centrifuge nooit meer dan 71 decibel (dB) aan geluid produceren.

 3. Iedere 7 kg wasmachine van Miele is een energiezuinige wasmachine. Ze hebben stuk voor stuk energieklasse A of energieklasse B, waardoor ze zuinig zijn met het energieverbruik. En dat is goed voor het milieu en je energierekening!

 4. Iedere Miele wasautomaat is uitgerust met verschillende opties en functies om het wassen voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan een zelfreinigende wasmiddellade, een Miele softcare trommel, uitgestelde start, eenvoudige bediening, een beladingssensor en meer.

 5. De 7 kg modellen van Miele hebben helaas geen merkspecifieke functies zoals Miele PowerWash en Miele TwinDos.

 6. Iedere Miele heeft een relatief hoog toerental van 1400 rpm (rounds per minute). Een hoog aantal toeren tijdens de centrifuge zorgt ervoor dat je wasgoed droger uit de trommel komt.

 7. Alle Miele wasautomaten beschikken over een koolborstelloze motor. Dit maakt dat de wasautomaat langer meegaat, stiller is en zuinig wast.

 8. Daarnaast hebben ze ook verschillende speciale wasprogramma’s zodat jouw wasgoed zo zorgvuldig en nauwkeurig mogelijk gereinigd wordt. Denk hierbij aan wasprogramma’s zoals Miele SingleWash, een stoomfunctie, en speciale wasprogramma’s voor delicate stoffen, sportkleding, handwas, overhemden, beddengoed, gordijnen, outdoorkleding en veel meer.