WitgoedMerken.nl

Miele TwinDos wasmachine

Met een Miele TwinDos wasmachine blijft je wasgoed langer mooi. De wasmachine voegt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe, waardoor je nooit te veel zeep gebruikt. Dat is niet alleen heel handig, maar ook nog eens beter voor het milieu en je energierekening. Een kind kan de was doen met Miele TwinDos.
1

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

2

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & Twindos

3

Miele WSG 663 WCS TwinDos

4

Miele WSD 663 WCS Twindos

5

Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater

Laatste update: 23 april 2024

1

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

2

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & Twindos

3

Miele WSG 663 WCS TwinDos

4

Miele WSD 663 WCS Twindos

5

Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater

Laatste update: 23 april 2024

Picture of Yannick
Yannick

Miele expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Je wasgoed blijft langer mooi met een Miele TwinDos wasmachine.
  • Miele TwinDos doseert de perfecte hoeveelheid wasmiddel per wasbeurt.
  • Een Miele TwinDos wasmachine heeft 2 reservoirs: ‘UltraPhase 1’ en ‘UltraPhase 2’.
  • De beste Miele TwinDos wasmachine is de Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

Beste Miele Twindos wasmachine van 2024

Miele is een bekend merk op het gebied van huishoudelijke apparatuur, en hun Twindos wasmachines staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Deze wasmachines zijn voorzien van de unieke Twindos technologie, waarmee je met behulp van speciaal Miele wasmiddelpods de wasmiddel dosering volledig automatisch kunt regelen. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt, wat bijdraagt aan een beter wasresultaat en het milieu. Al met al zijn Miele Twindos wasmachines een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige en gemakkelijk te gebruiken wasmachine. Bekijk de beste Miele Twindos wasmachines van 2024 hieronder!

1

Beste miele twindos wasmachine

Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? De Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is misschien wel de juiste keuze voor jou. Lees nu deze uitgebreide review om hierachter te komen.

De Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is een goed beoordeelde wasmachine met een reviewscore van een 9.4. De wasmachine heeft 24 verschillende wasprogramma's voor allerlei verschillende soorten wasgoed. De Powerwash functie zorgt ervoor dat je een halve belading in slechts 49 minuten schoon wast. Bovendien is alles over de wasprogramma's duidelijk op het display af te lezen. De grote trommel met een vulgewicht van 9 kg is geschikt voor grote ladingen was en is daarmee perfect voor een huishouden van 5 of meer personen. Dit is groot genoeg voor het wassen van beddengoed of het wasgoed van een hele week.

De grote voordelen van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine zijn de energiezuinigheid, de topklasse bouw- en waskwaliteit, het lage geluidsniveau en de mogelijkheid om hem te besturen via Wi-Fi. Het nadeel van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is de ontbrekende trommelverlichting. Wil je weten wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruiksgemak? Lees dan snel verder.
2
Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? Lees deze review om erachter te komen of de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos wasmachine iets voor jou is.

De Miele wasmachine heeft 22 verschillende wasprogramma's en hij beschikt over een display waar alles eenvoudig op is af te lezen. Het vulgewicht van 9 kg is geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Zo kun je grote ladingen was in één wasje draaien. Kom je ergens nog vieze losse kledingstukken tegen terwijl het programma al draait? Het is bij de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos mogelijk om tussentijds was toe te voegen waardoor dit geen probleem meer is. Verder beschikt de wasmachine over een koolborstelloze motor, trommelreiniging en een zelfreinigende wasmiddellade die het gebruiksgemak vergroten.

De voordelen van de wasmachine zijn het energielabel A, waardoor je erg energiezuinig wast. Ook de waskwaliteit, Wi-Fi, het lage geluidsniveau en de stoomfunctie zijn grote voordelen. Aan de andere kant hoort er ook een nadeel bij de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos wasmachine, hij beschikt namelijk niet over trommelverlichting. Wil je weten wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruik van de machine? Lees dan snel verder.
3
De belangrijkste eigenschappen van de Miele WSG 663 WCS TwinDos zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A. Daarnaast is het toerental: 1400 rpm en maakt de machine voor 68 dB geluid.

De Miele WSG 663 WCS TwinDos is een ruime, energiezuinige wasmachine met automatische wasmiddeldosering. De TwinDos reservoirs onderin passen de dosering aan op de hoeveelheid was. Zo blijft je kleding langer mooi, doordat je altijd precies genoeg wasmiddel gebruikt. Het is ook mogelijk om je eigen wasmiddel en wasverzachter te gebruiken. Je voegt dit handmatig toe via de lade of laat dit automatisch doseren. Hiervoor koop je 2 lege Miele navulreservoirs: TwinDos 1 en 2. Je hebt keuze uit programma's voor bijvoorbeeld fijne was, overhemden en jeans. Om je wollen trui of zijden blouse speciaal te behandelen, gebruik je CapDosing wascapsules. Per wasbeurt doe je één capsule in de wasmiddellade. Door de koolborstelloze ProfiEco motor gaat de wasmachine tot slot langer mee.
4

Heeft je oude wasmachine het begeven en ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine? Lees dan deze review om erachter te komen of de Miele wsd 663 wcs twindos wasmachine de goede keuze voor jou is.

De Miele wsd 663 wcs twindos is een duidelijke wasmachine met een hoog gebruiksgemak. Dit komt door het digitale display en vele andere voor- en nadelen die we in deze review zullen bespreken. De wasmachine is geschikt voor een huishouden van 3 à 4 personen door het vulgewicht van 8 kg. Voor het wassen van delicate kleding, zoals je favoriete wollen trui, gebruik je de CapDosing capsules van Miele. Deze hebben een speciaal wasmiddel voor een specifieke stof. Zo komt je kleding extra mooi de trommel uit. Ook de kledingbeschermende trommel en de automatische wasmiddeldosering dragen hier aan bij. De juiste hoeveelheid wasmiddel wordt automatisch toegevoegd.

De voordelen van de Miele wsd 663 wcs twindos zijn de energiezuinigheid, het lage geluidsniveau, de lange levensduur door de hogere bouwkwaliteit, de Wi-Fi en de stoomfunctie. Het nadeel van de Miele wsd 663 wcs twindos is de ontbrekende trommelverlichting. Lees verder om erachter te komen wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruiksgemak.

5
De belangrijkste eigenschappen van de Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A. Daarnaast is het toerental: 1400 rpm en maakt de machine voor 68 dB geluid.

De Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater is een ruime, energiezuinige wasmachine met genoeg plek voor extra grote ladingen was. De wasmachine heeft 24 wasprogramma's voor bijvoorbeeld fijne was, overhemden en sportkleding. Het TwinDos systeem doseert je wasmiddel automatisch, zodat je was langer mooi blijft. Voor je favoriete wollen trui gebruik je CapDosing wascapsules. Per wasbeurt doe je één capsule in de wasmiddellade. Wil jij je eigen wasmiddel of wasverzachter gebruiken? Voeg dit handmatig toe via het zeepbakje of koop 2 lege Miele navulreservoirs voor automatische dosering: TwinDos 1 en 2. Het AllWater systeem heeft 3 aansluitingen voor de aanvoer van warm water, bron- en regenwater, waardoor je zuinig en milieubewust wast. Je bedient de wasmachine indien gewenst vanaf je werk met je smartphone of tablet.

Wat is Miele TwinDos?

Een Miele TwinDos wasmachine voegt automatisch de optimale hoeveelheid wasmiddel aan de trommel toe. Deze hoeveelheid wordt gebaseerd op de vuilheid van het wasgoed en het aantal kilogram wasgoed dat in de trommel zit. Het wasmiddel wordt op het juiste moment aan de trommel toegevoegd. Doordat de machine minder lang hoeft te spoelen om het teveel aan wasmiddel uit je wasgoed te halen, bespaar je een hoop energie en water. En, je geniet altijd van een optimaal wasresultaat.

Hoe werkt Miele TwinDos?

Rechtsonderin een Miele TwinDos wasmachine vind je twee reservoirs: ‘UltraPhase 1’ en ‘UltraPhase 2’. Ieder reservoir bevat voldoende wasmiddel voor het draaien van 40 wasbeurten. In UltraPhase 1 zit het hoofdwasmiddel. In UltraPhase 2 zit vloeibaar wasmiddel waar een beetje bleek aan is toegevoegd. Dit is voor je witte wasgoed. Is het reservoir leeg, dan kun je een nieuwe flacon kopen of je eigen wasmiddel (regulier vloeibaar wasmiddel of wasverzachter) aan het navulreservoir toevoegen.

The W1 with automatic TwinDos dispensing system.

Voordelen van het Miele TwinDos systeem

Het handige doseersysteem maakt het doen van de was een stuk gemakkelijker. Hieronder lees je meer over de voordelen van automatisch doseren met Miele TwinDos:

  1. Gebruiksgemak: Je hoeft niet meer na te denken over de juiste hoeveelheid wasmiddel. Het TwinDos systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel.

  2. Voor alle soorten was: De machine gebruikt UltraPhase 1 voor zowel de bonte als witte was. UltraPhase 2 is enkel geschikt voor de witte was. Door de extra toegevoegde ingrediënten, zoals bleek- en optisch witmiddel, verwijder je moeiteloos de meest hardnekkige vlekken. Je kunt zowel normale als speciale wasprogramma’s voor delicate stoffen gebruiken.

  3. Nooit te veel: Veel mensen gebruiken te veel wasmiddel. Met Miele TwinDos is overdosering verleden tijd. De wasmachine bepaalt automatisch de optimale hoeveelheid wasmiddel en voegt dit op het juiste moment toe. Je hoeft dus nooit meer af te meten.

  4. Bespaar tijd en geld: Als je te veel wasmiddel toevoegt, moet je machine langer draaien. Hij moet immers blijven wassen tot al het schuim verdwenen is. Met een Miele TwinDos wasmachine heb je nooit meer last van dit probleem. Je bespaart er energie en dus geld mee én het is ook nog eens beter voor het milieu.

  5. Beter voor je wasgoed: Te weinig of te veel wasmiddel kan strepen of vlekken op je wasgoed achterlaten. Ook kan kleding door een teveel aan wasmiddel sneller slijten. De automatische wasmiddeldosering is dus ook nog eens een stuk beter voor je kleding. Je kunt dus zorgeloos wassen.

How do you use Miele TwinDos? - Coolblue - anything for a smile

Hoe kun je het Miele Twindos systeem installeren?

Het installeren van een Miele TwinDos apparaat kan per model verschillen. Daarom raden we aan om de installatie-instructies te raadplegen die bij jouw specifieke model zijn geleverd. Daarnaast kan je de onderstaande video raadplegen: