WitgoedMerken.nl

Miele W1 wasmachine

De nieuwste generatie wasmachines van Miele zijn de W1 wasmachines. De machines beschikken over de nieuwste technologieën en handige functies waardoor je er een nog beter wasresultaat mee kunt bereiken. Mede dankzij TwinDos, CapDosering en PowerWash gaat het doen van de was met een Miele W1 wasmachine nog gemakkelijker.
1

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

2

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & Twindos

3

Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

Laatste update: 19 mei 2024

1

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

2

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & Twindos

3

Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

Laatste update: 19 mei 2024

Picture of Yannick
Yannick

Miele expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Miele W1 wasmachines beschikken over de nieuwste technologieën.
  • Door de functies van een Miele W1 wasmachine bereik je een nog beter wasresultaat.
  • Een Miele W1 wasmachine kan beschikken over 5 extra functies.
  • De beste Miele W1 wasmachine is de Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

Beste Miele W1 wasmachines van 2024

Heb je besloten een Miele wasmachine voorlader W1 aan te schaffen? Goede keuze! Miele wasmachines zijn kwalitatief erg goed en ze hebben een lange levensduur. Echter, het kan lastig zijn om tussen de verschillende modellen de beste voor jou te vinden. Wij hebben verschillende modellen voor je getest en de beste Miele wasmachines hieronder voor je op een rijtje gezet:

Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? De Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is misschien wel de juiste keuze voor jou. Lees nu deze uitgebreide review om hierachter te komen.

De Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is een goed beoordeelde wasmachine met een reviewscore van een 9.4. De wasmachine heeft 24 verschillende wasprogramma's voor allerlei verschillende soorten wasgoed. De Powerwash functie zorgt ervoor dat je een halve belading in slechts 49 minuten schoon wast. Bovendien is alles over de wasprogramma's duidelijk op het display af te lezen. De grote trommel met een vulgewicht van 9 kg is geschikt voor grote ladingen was en is daarmee perfect voor een huishouden van 5 of meer personen. Dit is groot genoeg voor het wassen van beddengoed of het wasgoed van een hele week.

De grote voordelen van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine zijn de energiezuinigheid, de topklasse bouw- en waskwaliteit, het lage geluidsniveau en de mogelijkheid om hem te besturen via Wi-Fi. Het nadeel van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is de ontbrekende trommelverlichting. Wil je weten wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruiksgemak? Lees dan snel verder.
Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? Lees deze review om erachter te komen of de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos wasmachine iets voor jou is.

De Miele wasmachine heeft 22 verschillende wasprogramma's en hij beschikt over een display waar alles eenvoudig op is af te lezen. Het vulgewicht van 9 kg is geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Zo kun je grote ladingen was in één wasje draaien. Kom je ergens nog vieze losse kledingstukken tegen terwijl het programma al draait? Het is bij de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos mogelijk om tussentijds was toe te voegen waardoor dit geen probleem meer is. Verder beschikt de wasmachine over een koolborstelloze motor, trommelreiniging en een zelfreinigende wasmiddellade die het gebruiksgemak vergroten.

De voordelen van de wasmachine zijn het energielabel A, waardoor je erg energiezuinig wast. Ook de waskwaliteit, Wi-Fi, het lage geluidsniveau en de stoomfunctie zijn grote voordelen. Aan de andere kant hoort er ook een nadeel bij de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos wasmachine, hij beschikt namelijk niet over trommelverlichting. Wil je weten wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruik van de machine? Lees dan snel verder.
De belangrijkste eigenschappen van de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A. Daarnaast is het toerental: 1400 rpm en maakt de machine voor 67 dB geluid.

Je wast klein en groot wasgoed van 2 tot 3 personen eenvoudig en energiezuinig in de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos. Dankzij energieklasse A bespaar je tot wel € 330,- euro op energiekosten over de levensduur van de wasmachine. De automatische wasmiddeldosering gebruikt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel bij iedere wasbeurt. Hiermee bespaar je niet alleen op water energie, maar gaat je kleding ook langer mee. Je wast je favoriete kledingstukken extra snel met het QuickPowerWash programma. Hiermee is 5 kilogram wasgoed schoon in 49 minuten. Voor de rest van je wasgoed kies je 1 van de 32 wasprogramma's. Was je delicate kleding, zoals een zijden blouse? Gebruik dan een CapDosing wasmiddelcapsule om je kledingstuk een speciale behandeling te geven.

Wat is een Miele W1 wasmachine?

Miele W1 wasmachines combineren een uitstekend wasresultaat met gebruiksgemak. De machines beschikken over speciale wasprogramma’s en innovatie technieken, zoals Capdosing, TwinDos en PowerWash, waardoor je zeker weet dat je wasgoed fris en schoon uit de trommel komt. Hieronder lees je meer over de verschillende functies, ook kun je de onderstaande video raadplegen:

Verschillende functies van een Miele W1 wasmachine

PowerWash

Mede dankzij de inbouw van een extra waterpomp en een speciaal wasritme, was je je wasgoed moeiteloos schoon in een M1 wasmachine. Was je op het programma ‘QuickPowerWash’, dan geniet je in minder dan een uur tijd van schoon wasgoed.

TwinDos

Verschillende nieuwe Miele wasmachines beschikken over TwinDos: een automatisch wasmiddel-doseersysteem. De wasmachine bepaalt automatisch de optimale hoeveelheid wasmiddel en voegt deze op het juiste moment aan de trommel toe. Je bespaart hierdoor wasmiddel, energie én water. Dit maakt het doen van de was gemakkelijker en het is ook nog eens beter voor je kleding.

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos product in gebruik

CapDosing

Enkele, nieuwere wasmachines van Miele beschikken over CapDosing. Dit systeem maakt het doseren extra gemakkelijk door middel van capsules in de wasmiddellade. Je kunt impregneermiddel, boosters voor vlekken, wasverzachter of speciaal wasmiddel aan de Miele-caps toevoegen. De machine doseert geheel automatisch de inhoud op het optimale moment tijdens het wasproces.

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos detail

Thermo-SoftCare-trommel

De nieuwe wasmachines beschikken over een Thermo-SoftCare-trommel. Doordat de toevoeging van stoom wordt je wasgoed in de trommel al gladgestreken. Je wasgoed komt hierdoor veel minder gekreukt uit de trommel. Je hoeft vervolgens veel minder lang of zelfs helemaal niet meer te strijken. Daarnaast beschikt de trommel over een honingraatmotief, waardoor er een dun laagje water tussen de trommelwand en je wasgoed blijft staan. Je kleding blijft in deze trommel dus optimaal beschermd.

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos binnenkant

Elegant design

De W1 wasmachines zijn niet alleen erg handig, ze zien er ook prachtig uit. De wasmachines zijn perfect afgestemd op de T1 wasdrogers. Zowel qua bedieningspaneel als design.

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos product in gebruik