WitgoedMerken.nl

Miele wasmachine aanbieding

Wasmachines zijn niet goedkoop, en je kan écht niet zonder. Gelukkig zijn er regelmatig mooie wasmachine aanbiedingen waardoor je voor een voordelige prijs tóch de beste wasresultaten hebt! Hier vind je de beste Miele wasmachine aanbiedingen van het moment.
1

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

2

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

3

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & Twindos

4

Miele WSD 023 WCS

5

Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0

Laatste update: 18 juli 2024

1

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

2

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

3

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & Twindos

4

Miele WSD 023 WCS

5

Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0

Laatste update: 18 juli 2024

Picture of Yannick
Yannick

Miele expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • De gemiddelde Miele wasmachine gaat 16,6 jaar mee.
  • De prijs van een Miele wasmachine ligt gemiddeld tussen de €850 en €2000 euro.
  • Wanneer je een Miele wasmachine in de aanbieding koopt kun je veel geld besparen!
  • De beste Miele wasmachine aanbieding is de Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

Waarom een Miele wasautomaat?

Miele staat bekend als een van de beste merken voor wasmachines. Het maakt bijna niet uit naar welk onderzoek je kijkt, Miele wasmachines komen vrijwel altijd het beste uit de test. Dit komt voor een groot deel doordat Miele wasmachines een relatief lange levensduur hebben. De gemiddelde wasmachine gaat 13,4 jaar mee, terwijl de gemiddelde Miele wasmachine 16,6 jaar meegaat, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond.

Daarnaast biedt Miele erg veel gebruiksgemak; hun wasmachines beschikken vaak over onder andere een softcare trommel, koolborstelloze motor, zelfreinigende wasmiddellade, beladingssensor, bediening via de app en veel speciale wasprogramma’s voor onder andere vlekken, beddengoed, sportkleding, delicate stoffen, een stoomfunctie en veel meer. Kies je voor een Miele PowerWash of Miele QuickPowerWash, dan kies je voor een snelle wasbehandeling met de beste resultaten. Het Miele TwinDos systeem doseert de juiste hoeveelheid wasmiddel. De automatische wasmiddeldosering voegt voor jou wasmiddel toe aan je wasgoed, zodat je nooit te veel of te weinig wasmiddel gebruikt.

Ook is iedere nieuwe Miele wasmachine een energiezuinige wasmachine. Ieder model heeft minimaal energieklasse B en meestal energieklasse A, waardoor je bespaart op je energierekening. Tevens beschikken Miele wasmachines bijna allemaal over een toerental van 1400 rpm of 1600 rpm (rounds per minute) waardoor je wasgoed zo droog mogelijk uit de trommel komt. Maar maak je geen zorgen om herrie! Want ondanks het hoge aantal toeren, hebben alle Miele wasmachines geluidsniveau centrifugeren ‘stil’ of ‘extra stil’. Zo kun je met een gerust hart ’s nachts wassen.

Miele wasmachines hebben een vulgewicht vanaf 6 kg. De 6 kg wasmachines zijn bovenlader wasmachines. Daarnaast heeft Miele voornamelijk voorlader wasmachines met een vulgewicht van 7 kg, 8 kg en 9 kg, waar je wasdrogers bovenop kunt plaatsen. Miele zorgt zo voor de perfecte wasmachine voor ieder huishouden!

Alle huidige Miele wasmachine aanbiedingen

Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine van Miele? Hier ben je aan het juiste adres! Hieronder vind je de beste deals en de beste aanbiedingen van het moment!

Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? De Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is misschien wel de juiste keuze voor jou. Lees nu deze uitgebreide review om hierachter te komen.

De Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is een goed beoordeelde wasmachine met een reviewscore van een 9.4. De wasmachine heeft 24 verschillende wasprogramma's voor allerlei verschillende soorten wasgoed. De Powerwash functie zorgt ervoor dat je een halve belading in slechts 49 minuten schoon wast. Bovendien is alles over de wasprogramma's duidelijk op het display af te lezen. De grote trommel met een vulgewicht van 9 kg is geschikt voor grote ladingen was en is daarmee perfect voor een huishouden van 5 of meer personen. Dit is groot genoeg voor het wassen van beddengoed of het wasgoed van een hele week.

De grote voordelen van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine zijn de energiezuinigheid, de topklasse bouw- en waskwaliteit, het lage geluidsniveau en de mogelijkheid om hem te besturen via Wi-Fi. Het nadeel van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is de ontbrekende trommelverlichting. Wil je weten wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruiksgemak? Lees dan snel verder.
De Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 wasmachine is beoordeeld met een 9,2 door de consument. Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine en heeft de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 jouw interesse gewekt? Lees dan deze review om meer over de wasmachine te weten te komen.

De Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 beschikt over 14 verschillende wasprogramma's een digitaal display waar alles duidelijk vanaf te lezen is. Het vulgewicht van de wasmachine is 8 kg, waardoor de wasmachine geschikt is voor een huishouden van 3 à 4 personen. De voordelen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 zijn de energiezuinigheid, het lage geluidsniveau en de stoomfunctie. Daarnaast kun je rekenen op een lange levensduur door de goede bouwkwaliteit. De nadelen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 zijn de ontbrekende trommelverlichting en Wi-Fi functie. Lees verder om erachter te komen wat deze voor- en nadelen voor het gebruiksgemak betekenen.
Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? Lees deze review om erachter te komen of de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos wasmachine iets voor jou is.

De Miele wasmachine heeft 22 verschillende wasprogramma's en hij beschikt over een display waar alles eenvoudig op is af te lezen. Het vulgewicht van 9 kg is geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Zo kun je grote ladingen was in één wasje draaien. Kom je ergens nog vieze losse kledingstukken tegen terwijl het programma al draait? Het is bij de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos mogelijk om tussentijds was toe te voegen waardoor dit geen probleem meer is. Verder beschikt de wasmachine over een koolborstelloze motor, trommelreiniging en een zelfreinigende wasmiddellade die het gebruiksgemak vergroten.

De voordelen van de wasmachine zijn het energielabel A, waardoor je erg energiezuinig wast. Ook de waskwaliteit, Wi-Fi, het lage geluidsniveau en de stoomfunctie zijn grote voordelen. Aan de andere kant hoort er ook een nadeel bij de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos wasmachine, hij beschikt namelijk niet over trommelverlichting. Wil je weten wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruik van de machine? Lees dan snel verder.
Met een reviewscore van een 9.2 behoort de Miele wsd 023 wcs wasmachine tot de best beoordeelde wasmachines. Wij hebben deze uitgebreide review geschreven om jou te helpen bij het maken van een keuze voor jouw nieuwe wasmachine. Lees snel verder voor de voor- en nadelen van de Miele wsd 023 wcs.

De Miele wasmachine heeft 12 verschillende wasprogramma's, met speciale wasprogramma's voor je wollen trui, regenkleding en je favoriete zwarte shirts. De wasmachine is geschikt voor een huishouden van 2 of 3 personen met een vulgewicht van 8 kg, dus perfect voor een klein gezin. Zo kun je kleine wasbeurten doen, maar ook grotere wasbeurten. Bovendien valt alles over de wasprogramma's duidelijk af te lezen op het display van de Miele wasmachine. De voordelen van de Miele wsd 023 wcs zijn het energieverbruik, de goede bouwkwaliteit, de stoomfunctie en de mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen. Bovendien zul je vanwege het lage geluidsniveau geen overlast van de wasmachine hebben. De nadelen van de Miele wsd 023 wcs zijn de ontbrekende Wi-Fi en trommelverlichting en het feit dat de wasmachine niet over een zelfreinigende wasmiddellade beschikt. Hieronder hebben wij al deze voor- en nadelen uitgebreid verder besproken.
De Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 is een goed beoordeelde wasmachine met een 9,3 reviewscore. Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? Dan is de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 misschien wel iets voor jou. Lees snel deze uitgebreide review om meer over de machine te weten te komen.

Voordat we de voor- en nadelen van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 wasmachine gaan bespreken zullen we wat algemene kenmerken aan bod brengen. De wasmachine beschikt over een duidelijk display waar alles eenvoudig op is af te lezen over de 27 verschillende wasprogramma's. Daarnaast is het vulgewicht van de wasmachine maximaal 9 kg waarmee hij geschikt is voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Perfect voor een groot gezin of een studentenhuis. De mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen draagt bovendien bij aan het gebruiksgemak. De kledingbeschermende trommel gaat slijtage tegen waardoor je wollen trui mooi blijft.

De voordelen van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 zijn het energielabel, het lage geluidsniveau, de topklasse bouwkwaliteit en het feit dat de wasmachine over Wi-Fi en een stoomfunctie beschikt. Het nadeel van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 is de ontbrekende trommelverlichting. Lees gauw verder om erachter te komen wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruiksgemak.

De gemiddelde prijs van een Miele wasmachine

Een nieuwe wasmachine van Miele kost gemiddeld tussen de €850 en €2000 euro. Dat klopt, Miele wasmachines zijn niet goedkoop. Onthoud hierbij wel wat je ervoor terugkrijgt: Miele wasmachines hebben een relatief lange levensduur en hebben een van de beste wasresultaten. Daarnaast hebben alle Miele wasautomaten energieklasse A of energieklasse B, waardoor je zo min mogelijk energie gebruikt tijdens het wassen, en dus bespaart op je energierekening.

Door Miele aanbiedingen in de gaten te houden, kun je echter ook flink besparen op de aanschafprijs van je nieuwe wasmachine. Afhankelijk van je deal, kun je hier soms hondenden euro’s mee besparen.

Hoe vind je Miele wasmachine aanbiedingen?

Wie houd er nou niet van een goede aanbieding? Als je oude wasmachine net kapot is gegaan, zul je geen tijd hebben om de perfect aanbieding af te wachten, maar als je langzaamaan naar een nieuwe wasmachine op zoek bent, kan het erg lonend zijn om wasmachine aanbiedingen in de gaten te houden. Dit doe je door folders door te bladeren, en door websites, zoals die van CoolBlue en de MediaMarkt, regelmatig te bezoeken. Ga ook op zoek naar kortingscodes en eventueel een cashback actie. Bij een cashback actie krijg je na het kopen van de wasmachine geld teruggestort van de leverancier.

Maar wees wel alert! Aanbiedingen zijn vaak maar van korte duur, dus je moet snel een beslissing maken. Het is natuurlijk zonde om een goede deal aan je voorbij te laten gaan, maar je wilt ook niet halsoverkop een wasmachine kopen die eigenlijk niet 100% past bij je huishouden. Maak daarom een checklist voor jezelf zodat je kunt afvinken of een wasmachine aan al jouw eisen voldoet. Neem het vulgewicht, toerental en de gewenste energieklasse mee in je checklist, en vul hem aan met andere zaken die je belangrijk vindt, zoals functies voor gebruiksgemak of speciale wasprogramma’s.