WitgoedMerken.nl

Coolblue Miele wasmachine

Ben je op zoek naar een Miele wasmachine, dan ben je bij Coolblue aan het juiste adres. Coolblue biedt ruim 120 duizend producten aan, waaronder meerdere Miele wasmachines. Je hebt keuze uit maar liefst 14 verschillende modellen. Er zit er dus vast en zeker eentje bij die bij jou past.
1

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

2

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

3

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & Twindos

4

Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0

5

Miele WSD 023 WCS

Laatste update: 19 mei 2024

1

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

2

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

3

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & Twindos

4

Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0

5

Miele WSD 023 WCS

Laatste update: 19 mei 2024

Picture of Yannick
Yannick

Miele expert sinds 2017

Wat je moet weten

 • Coolblue is een van de grootste webwinkels van Nederland
 • Bij Coolblue krijg je goede begeleiding, snelle levering en nog veel meer.
 • Het bestellen bij Coolblue kan ook een aantal nadelen hebben zoals het aanbod & de prijs.
 • De beste Coolblue Miele wasmachine is de Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

Beste Miele wasmachines volgens Coolblue

Welke wasmachine het best is voor jou, is afhankelijk van de grootte van je huishouden en je eigen voorkeuren. Twee van de wasmachines die Coolblue aanbiedt, hebben van de Consumentenbond het label ‘Beste uit de test’ ontvangen. Het gaat om de volgende modellen:

Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? De Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is misschien wel de juiste keuze voor jou. Lees nu deze uitgebreide review om hierachter te komen.

De Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is een goed beoordeelde wasmachine met een reviewscore van een 9.4. De wasmachine heeft 24 verschillende wasprogramma's voor allerlei verschillende soorten wasgoed. De Powerwash functie zorgt ervoor dat je een halve belading in slechts 49 minuten schoon wast. Bovendien is alles over de wasprogramma's duidelijk op het display af te lezen. De grote trommel met een vulgewicht van 9 kg is geschikt voor grote ladingen was en is daarmee perfect voor een huishouden van 5 of meer personen. Dit is groot genoeg voor het wassen van beddengoed of het wasgoed van een hele week.

De grote voordelen van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine zijn de energiezuinigheid, de topklasse bouw- en waskwaliteit, het lage geluidsniveau en de mogelijkheid om hem te besturen via Wi-Fi. Het nadeel van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is de ontbrekende trommelverlichting. Wil je weten wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruiksgemak? Lees dan snel verder.
De Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 wasmachine is beoordeeld met een 9,2 door de consument. Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine en heeft de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 jouw interesse gewekt? Lees dan deze review om meer over de wasmachine te weten te komen.

De Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 beschikt over 14 verschillende wasprogramma's een digitaal display waar alles duidelijk vanaf te lezen is. Het vulgewicht van de wasmachine is 8 kg, waardoor de wasmachine geschikt is voor een huishouden van 3 à 4 personen. De voordelen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 zijn de energiezuinigheid, het lage geluidsniveau en de stoomfunctie. Daarnaast kun je rekenen op een lange levensduur door de goede bouwkwaliteit. De nadelen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 zijn de ontbrekende trommelverlichting en Wi-Fi functie. Lees verder om erachter te komen wat deze voor- en nadelen voor het gebruiksgemak betekenen.
Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? Lees deze review om erachter te komen of de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos wasmachine iets voor jou is.

De Miele wasmachine heeft 22 verschillende wasprogramma's en hij beschikt over een display waar alles eenvoudig op is af te lezen. Het vulgewicht van 9 kg is geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Zo kun je grote ladingen was in één wasje draaien. Kom je ergens nog vieze losse kledingstukken tegen terwijl het programma al draait? Het is bij de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos mogelijk om tussentijds was toe te voegen waardoor dit geen probleem meer is. Verder beschikt de wasmachine over een koolborstelloze motor, trommelreiniging en een zelfreinigende wasmiddellade die het gebruiksgemak vergroten.

De voordelen van de wasmachine zijn het energielabel A, waardoor je erg energiezuinig wast. Ook de waskwaliteit, Wi-Fi, het lage geluidsniveau en de stoomfunctie zijn grote voordelen. Aan de andere kant hoort er ook een nadeel bij de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos wasmachine, hij beschikt namelijk niet over trommelverlichting. Wil je weten wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruik van de machine? Lees dan snel verder.

De Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 is met een 9,3 één van de best beoordeelde wasmachines! Lees deze uitgebreide review om erachter te komen of deze wasmachine bij jou past.

De Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 is een fijne wasmachine met een duidelijk display om alles over de wasprogramma's op af te lezen. De wasmachine is geschikt voor een huishouden van 2 à 3 personen, aangezien het maximale vulgewicht 8 kg is. Hiermee is de wasmachine geschikt voor een klein gezin. Met het QuickPowerWash programma was je 5 kg wasgoed binnen 49 minuten schoon. Ook kun je gebruik maken van de meegeleverde CapDosing capsules, deze bevatten een speciaal wasmiddel voor bepaalde stoffen en zijn precies voldoende voor één wasbeurt per capsule. Je zult bovendien extra lang van de wasmachine kunnen genieten aangezien hij van goede materialen is gemaakt en hierdoor een lange levensduur heeft. Zo beschikt de wasmachine over een koolborstelloze motor, een zelfreinigende wasmiddellade en een RVS trommel.

De grote voordelen van de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 zijn de energiezuinigheid, het lage geluidsniveau, de Wi-Fi functie en de stoomfunctie. Ook is de wasmachine als beste getest door Coolblue. Aan de andere kant hoort er ook een nadeel bij de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0, de wasmachine beschikt namelijk niet over trommelverlichting. Wil je weten wat dit allemaal betekent voor het gebruiksgemak? Lees dan snel verder.

Met een reviewscore van een 9.2 behoort de Miele wsd 023 wcs wasmachine tot de best beoordeelde wasmachines. Wij hebben deze uitgebreide review geschreven om jou te helpen bij het maken van een keuze voor jouw nieuwe wasmachine. Lees snel verder voor de voor- en nadelen van de Miele wsd 023 wcs.

De Miele wasmachine heeft 12 verschillende wasprogramma's, met speciale wasprogramma's voor je wollen trui, regenkleding en je favoriete zwarte shirts. De wasmachine is geschikt voor een huishouden van 2 of 3 personen met een vulgewicht van 8 kg, dus perfect voor een klein gezin. Zo kun je kleine wasbeurten doen, maar ook grotere wasbeurten. Bovendien valt alles over de wasprogramma's duidelijk af te lezen op het display van de Miele wasmachine. De voordelen van de Miele wsd 023 wcs zijn het energieverbruik, de goede bouwkwaliteit, de stoomfunctie en de mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen. Bovendien zul je vanwege het lage geluidsniveau geen overlast van de wasmachine hebben. De nadelen van de Miele wsd 023 wcs zijn de ontbrekende Wi-Fi en trommelverlichting en het feit dat de wasmachine niet over een zelfreinigende wasmiddellade beschikt. Hieronder hebben wij al deze voor- en nadelen uitgebreid verder besproken.

Wat is Coolblue?

Coolblue heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Waar Coolblue in 1999 begon op een studentenkamertje, biedt Coolblue vandaag de dag 120.000 producten online aan. Daarnaast heeft Coolblue ook negentien fysieke winkels; veertien in Nederland en vijf in België.

Ook voor Miele wasmachines kun je terecht bij Coolblue. Je hebt keuze uit maar liefst 14 verschillende modellen. En wat ook erg handig is, op de Coolblue website vind je handige tips en adviezen rondom het kopen van een nieuwe wasmachine. Daarnaast gaat het navigeren op de website erg gemakkelijk.

Waarom bestellen bij Coolblue

Iedere (web)winkel heeft zo zijn eigen kwaliteiten. Ook het kopen van een Miele wasmachine bij Coolblue kent zowel voor- als nadelen.

Voordelen van bestellen bij Coolblue

Het bestellen van een Miele wasmachine bij Coolblue heeft een aantal voordelen. Welke dat zijn lees je hieronder:

 1. Gemakkelijk navigeren: Bij Coolblue heb je keuze uit 14 Miele wasmachines. De handige navigatiekolom aan de linkerkant van de website helpt jou de beste wasmachine voor jouw huishouden te vinden. Je kunt onder andere filteren op het juiste vulgewicht, de gewenste energieklasse, het optimale toerental en meer. Je bent er bij Coolblue dus vrijwel zeker van dat je een wasmachine vindt die geheel aan jouw behoeften voldoet.

 2. Handige artikelen: Je vindt op de Coolblue website handige artikelen die je helpen bij het maken van de juiste keuze. Je leert hier onder andere alles Miele PowerWash, Miele TwinDos en Miele CapDosing. Ook kun je er verschillende Miele wasmachines gemakkelijk met elkaar vergelijken.

 3. Goede begeleiding: Kom je er op de website niet uit, dan kun je de hulp van een Coolblue specialist inschakelen. Deze zal je telefonisch op weg helpen in je zoektocht naar de beste Miele wasmachine. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen de verschillende Miele wasmachines in het echt te bekijken in één van de 19 fysieke Coolblue winkels.

 4. Uitstekende klantenservice: Doet er zich onverhoopt een probleem voor met je Miele wasmachine, dan kun je te allen tijde contact opnemen met de Coolblue klantenservice.

 5. Snel geleverd: De meeste Miele wasmachines kunnen al na één werkdag geleverd worden. De machine wordt tot aan de voordeur gebracht. Maar, als je ervoor kiest iets meer te betalen, wordt je wasmachine ook meteen aangesloten en op de juiste plek gezet.

Nadelen van bestellen bij Coolblue

Naast voordelen heeft het bestellen van een Miele wasmachine bij Coolblue ook enkele nadelen. Welke dat zijn lees je hieronder:

 1. Beperkt aanbod: Bij Coolblue heb je keuze uit 14 Miele wasmachines. Dit zou in principe genoeg moeten zijn, maar online is het aanbod vele malen groter. Door je niet tot één winkel te beperken, kun je wellicht een machine vinden die net nog een beetje beter bij je past.

 2. Kan duurder uitvallen: Hoewel Coolblue over het algemeen goede prijzen heeft, kan het voorkomen dat de Miele wasmachine die je op het oog hebt bij de concurrent net wat goedkoper is.