WitgoedMerken.nl

Miele wasmachine 9 kg

In de regel geldt: Miele wasmachines zijn de beste. Keer op keer komen de wasmachines van Miele weer als beste uit de test, vooral als we kijken naar gebruiksgemak en levensduur. Miele maakt voornamelijk wasmachines met een vulgewicht van 8 kg of 9 kg vulgewicht, wat beide ideaal is voor een gezin van 3 of 4 personen. Was je veel, bijvoorbeeld in verband met allergieën of sportkleding? Kies dan zeker voor een 9 kg wasmachine van Miele.
1

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

2

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & Twindos

3

Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0

4

Miele WSG 663 WCS TwinDos

5

Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater

Laatste update: 19 mei 2024

1

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

2

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & Twindos

3

Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0

4

Miele WSG 663 WCS TwinDos

5

Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater

Laatste update: 19 mei 2024

Picture of Yannick
Yannick

Miele expert sinds 2017

Wat je moet weten

 • Het vulgewicht bepaalt hoeveel kg wasgoed in de Miele wasmachine kan.
 • Een Miele wasmachine met 9 kg vulgewicht is prefect voor 3 of 4 personen.
 • Een Miele wasmachine met 9 kg is perfect als je veel moet wassen i.v.m. sport of allergieën.
 • De beste Miele wasmachine 9 kg is de Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & Twindos

Beste 9 kg Miele wasmachine van 2024

Wil jij een energiezuinige wasmachine, waarbij je gegarandeerd bent van een lange levensduur en heel veel gebruiksgemak? Dan is een nieuwe wasmachine van Miele de beste optie voor jou! Hieronder vind je de beste Miele wasmachine met een 9 kg capaciteit trommel, perfect voor een huishouden van 3 of 4 personen. Bij het maken van deze selectie keken we onder andere naar de energieklasse, het toerental, de wasprogramma’s en het geluidsniveau centrifugeren. Dit is de beste 9 kg Miele wasmachine van 2024!

1

Beste miele wasmachine 9 kg

Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? De Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is misschien wel de juiste keuze voor jou. Lees nu deze uitgebreide review om hierachter te komen.

De Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is een goed beoordeelde wasmachine met een reviewscore van een 9.4. De wasmachine heeft 24 verschillende wasprogramma's voor allerlei verschillende soorten wasgoed. De Powerwash functie zorgt ervoor dat je een halve belading in slechts 49 minuten schoon wast. Bovendien is alles over de wasprogramma's duidelijk op het display af te lezen. De grote trommel met een vulgewicht van 9 kg is geschikt voor grote ladingen was en is daarmee perfect voor een huishouden van 5 of meer personen. Dit is groot genoeg voor het wassen van beddengoed of het wasgoed van een hele week.

De grote voordelen van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine zijn de energiezuinigheid, de topklasse bouw- en waskwaliteit, het lage geluidsniveau en de mogelijkheid om hem te besturen via Wi-Fi. Het nadeel van de Miele wwr 760 wps powerwash 2.0 & twindos wasmachine is de ontbrekende trommelverlichting. Wil je weten wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruiksgemak? Lees dan snel verder.
2
Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? Lees deze review om erachter te komen of de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos wasmachine iets voor jou is.

De Miele wasmachine heeft 22 verschillende wasprogramma's en hij beschikt over een display waar alles eenvoudig op is af te lezen. Het vulgewicht van 9 kg is geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Zo kun je grote ladingen was in één wasje draaien. Kom je ergens nog vieze losse kledingstukken tegen terwijl het programma al draait? Het is bij de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos mogelijk om tussentijds was toe te voegen waardoor dit geen probleem meer is. Verder beschikt de wasmachine over een koolborstelloze motor, trommelreiniging en een zelfreinigende wasmiddellade die het gebruiksgemak vergroten.

De voordelen van de wasmachine zijn het energielabel A, waardoor je erg energiezuinig wast. Ook de waskwaliteit, Wi-Fi, het lage geluidsniveau en de stoomfunctie zijn grote voordelen. Aan de andere kant hoort er ook een nadeel bij de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos wasmachine, hij beschikt namelijk niet over trommelverlichting. Wil je weten wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruik van de machine? Lees dan snel verder.
3
De Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 is een goed beoordeelde wasmachine met een 9,3 reviewscore. Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? Dan is de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 misschien wel iets voor jou. Lees snel deze uitgebreide review om meer over de machine te weten te komen.

Voordat we de voor- en nadelen van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 wasmachine gaan bespreken zullen we wat algemene kenmerken aan bod brengen. De wasmachine beschikt over een duidelijk display waar alles eenvoudig op is af te lezen over de 27 verschillende wasprogramma's. Daarnaast is het vulgewicht van de wasmachine maximaal 9 kg waarmee hij geschikt is voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Perfect voor een groot gezin of een studentenhuis. De mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen draagt bovendien bij aan het gebruiksgemak. De kledingbeschermende trommel gaat slijtage tegen waardoor je wollen trui mooi blijft.

De voordelen van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 zijn het energielabel, het lage geluidsniveau, de topklasse bouwkwaliteit en het feit dat de wasmachine over Wi-Fi en een stoomfunctie beschikt. Het nadeel van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 is de ontbrekende trommelverlichting. Lees gauw verder om erachter te komen wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruiksgemak.
4
De belangrijkste eigenschappen van de Miele WSG 663 WCS TwinDos zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A. Daarnaast is het toerental: 1400 rpm en maakt de machine voor 68 dB geluid.

De Miele WSG 663 WCS TwinDos is een ruime, energiezuinige wasmachine met automatische wasmiddeldosering. De TwinDos reservoirs onderin passen de dosering aan op de hoeveelheid was. Zo blijft je kleding langer mooi, doordat je altijd precies genoeg wasmiddel gebruikt. Het is ook mogelijk om je eigen wasmiddel en wasverzachter te gebruiken. Je voegt dit handmatig toe via de lade of laat dit automatisch doseren. Hiervoor koop je 2 lege Miele navulreservoirs: TwinDos 1 en 2. Je hebt keuze uit programma's voor bijvoorbeeld fijne was, overhemden en jeans. Om je wollen trui of zijden blouse speciaal te behandelen, gebruik je CapDosing wascapsules. Per wasbeurt doe je één capsule in de wasmiddellade. Door de koolborstelloze ProfiEco motor gaat de wasmachine tot slot langer mee.
5
De belangrijkste eigenschappen van de Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A. Daarnaast is het toerental: 1400 rpm en maakt de machine voor 68 dB geluid.

De Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater is een ruime, energiezuinige wasmachine met genoeg plek voor extra grote ladingen was. De wasmachine heeft 24 wasprogramma's voor bijvoorbeeld fijne was, overhemden en sportkleding. Het TwinDos systeem doseert je wasmiddel automatisch, zodat je was langer mooi blijft. Voor je favoriete wollen trui gebruik je CapDosing wascapsules. Per wasbeurt doe je één capsule in de wasmiddellade. Wil jij je eigen wasmiddel of wasverzachter gebruiken? Voeg dit handmatig toe via het zeepbakje of koop 2 lege Miele navulreservoirs voor automatische dosering: TwinDos 1 en 2. Het AllWater systeem heeft 3 aansluitingen voor de aanvoer van warm water, bron- en regenwater, waardoor je zuinig en milieubewust wast. Je bedient de wasmachine indien gewenst vanaf je werk met je smartphone of tablet.

Waarom een 9 kg Miele wasmachine?

Miele wasmachines staan bekend als de beste wasautomaten die er zijn. Dat blijkt zo uit ook verschillende onderzoeken naar de prestaties van wasmachines, zoals het onderzoek van de Consumentenbond. Miele wasmachines krijgen een gemiddelde score van 9,4 voor merktevredenheid. Andere populaire merken: Zanussi, Siemens en Bosch kregen een 8,8, AEG een 8,6 en vanaf daar daalt het verder af. LG, Beko, Whirlpool en Indesit zijn beoordeelt met een 8,0.

Heb je een huishouden van 3 of 4 personen? Dan is een 9 kg wasmachine de perfecte aanvulling! Hierin kan je al het wasgoed van het hele gezin kwijt, inclusief alle sportkleding, zonder dat je extra vaak moet wassen. Als je een nieuwe wasmachine koopt, is het erg belangrijk dat je voor het juiste vulgewicht kiest. Als je wasmachine namelijk te groot of te klein is, was je niet heel zuinig. In beide gevallen verbruik je meer energie dan nodig is.

Wil je een Miele wasmachine met 9 kg capaciteit? Dan heb je geluk, Miele’s aanbod hierin is namelijk relatief groot! Hieronder vind je meer belangrijke informatie over de 9 kg wasmachines van Miele.

 1. Iedere 9 kg wasmachine van Miele is een wasmachine voorlader. Een voorlader heeft de deur naar de trommel aan de voorzijde zitten, zodat je bovenop de wasmachine plek hebt voor bijvoorbeeld een droger. Miele heeft ook bovenlader wasmachines, deze hebben 6 kg vulgewicht.

 2. Wil je een stille wasmachine? Dat komt goed uit, want alle Miele wasmachines met 9 kg hebben geluidsniveau centrifugeren stil of extra stil. Geluidsniveau centrifugeren geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine maakt tijdens het centrifugeren, wanneer de wasmachine op zijn luidst is.

 3. Iedere nieuwe 9 kg wasmachine van Miele heeft energieklasse A en is daarom een energiezuinige wasmachine. Energieklasse A is het meest zuinig waardoor je zo veel mogelijk energie bespaart, wat goed is voor het milieu én je energierekening.

 4. Iedere Miele wasautomaat is uitgerust met verschillende veelzijdige functies om het wassen voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan een softcare trommel, Miele SingleWash om enkele kledingstukken te wassen op de kortst mogelijke tijd, een beladingssensor, bediening via de app en nog veel meer.

 5. Verschillende wasmachines van Miele met 9 kg beschikken ook over merkspecifieke functies, zoals Miele PowerWash – ook bekend als Miele QuickPowerWash – voor een slimme wasbehandeling waarmee je minder energie en water verbruikt, en Miele TwinDos voor het automatisch doseren van wasmiddel. Een beladingssensor meet de hoeveelheid wasgoed in de trommel en verzorgt automatische wasmiddeldosering.

 6. De meeste 9 kg wasautomaten van Miele hebben een toerental van 1400 rpm (rounds per minute), maar een aantal modellen centrifugeren ook met 1600 toeren. Door zo’n hoog toerental komt je wasgoed extra droog uit de trommel.

 7. Deze Miele wasmachines zijn ook uitgerust met verschillende speciale wasprogramma’s voor een zo nauwkeurig mogelijke wasbehandeling. Denk hierbij aan speciale programma’s voor onder andere delicate stoffen, handwas, overhemden, vlekken, beddengoed en gordijnen. Ook zijn een aantal modellen uitgerust met een stoomfunctie.

 8. Iedere nieuwe wasmachine van Miele beschikt over een koolborstelloze motor, dit maakt de wasmachine extra stil, zuinig en zorgt er voor dat hij nog langer mee gaat.