WitgoedMerken.nl

Miele wasmachine 8 kg

In de regel geldt: Miele wasmachines zijn de beste. Het maakt bijna niet uit naar wat voor wasmachine je op zoek bent, met een Miele wasautomaat ben je verzekerd van kwaliteit, een lange levensduur en heel veel gebruiksgemak. Bestaat jouw huishouden uit 3 of 4 personen? Dan is 8 kg de juiste trommel grootte voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over Miele wasmachines met 8 kg vulgewicht!
1

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

2

Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0

3

Miele WSD 023 WCS

4

Miele WSD 663 WCS Twindos

5

Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

Laatste update: 19 mei 2024

1

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

2

Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0

3

Miele WSD 023 WCS

4

Miele WSD 663 WCS Twindos

5

Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

Laatste update: 19 mei 2024

Picture of Yannick
Yannick

Miele expert sinds 2017

Wat je moet weten

 • Miele wasmachines staan bekend als de beste wasmachines die er zijn.
 • Het vulgewicht bepaalt hoeveel kg wasgoed in de Miele wasmachine kan.
 • Een Miele wasmachine met 8 kg vulgewicht is prefect voor 3 of 4 personen.
 • De beste Miele wasmachine 8 kg is de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

Beste 8 kg Miele wasmachine van 2024

Wil jij een nieuwe Miele wasmachine kopen die zuinig wast is en het wassen voor jouw zo makkelijk mogelijk maakt? Hieronder vind je de beste wasmachine met trommel capaciteit van 8 kg van het moment! Bij het maken van deze selectie keken we onder andere naar de energieklasse, het toerental, de verschillende wasprogramma’s en de extra functies voor gebruiksgemak. We hebben een tal aan producten met elkaar vergeleken, maar dit is hem dan: de beste wasmachine van Miele van 2024!

De Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 wasmachine is beoordeeld met een 9,2 door de consument. Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine en heeft de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 jouw interesse gewekt? Lees dan deze review om meer over de wasmachine te weten te komen.

De Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 beschikt over 14 verschillende wasprogramma's een digitaal display waar alles duidelijk vanaf te lezen is. Het vulgewicht van de wasmachine is 8 kg, waardoor de wasmachine geschikt is voor een huishouden van 3 à 4 personen. De voordelen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 zijn de energiezuinigheid, het lage geluidsniveau en de stoomfunctie. Daarnaast kun je rekenen op een lange levensduur door de goede bouwkwaliteit. De nadelen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 zijn de ontbrekende trommelverlichting en Wi-Fi functie. Lees verder om erachter te komen wat deze voor- en nadelen voor het gebruiksgemak betekenen.

De Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 is met een 9,3 één van de best beoordeelde wasmachines! Lees deze uitgebreide review om erachter te komen of deze wasmachine bij jou past.

De Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 is een fijne wasmachine met een duidelijk display om alles over de wasprogramma's op af te lezen. De wasmachine is geschikt voor een huishouden van 2 à 3 personen, aangezien het maximale vulgewicht 8 kg is. Hiermee is de wasmachine geschikt voor een klein gezin. Met het QuickPowerWash programma was je 5 kg wasgoed binnen 49 minuten schoon. Ook kun je gebruik maken van de meegeleverde CapDosing capsules, deze bevatten een speciaal wasmiddel voor bepaalde stoffen en zijn precies voldoende voor één wasbeurt per capsule. Je zult bovendien extra lang van de wasmachine kunnen genieten aangezien hij van goede materialen is gemaakt en hierdoor een lange levensduur heeft. Zo beschikt de wasmachine over een koolborstelloze motor, een zelfreinigende wasmiddellade en een RVS trommel.

De grote voordelen van de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 zijn de energiezuinigheid, het lage geluidsniveau, de Wi-Fi functie en de stoomfunctie. Ook is de wasmachine als beste getest door Coolblue. Aan de andere kant hoort er ook een nadeel bij de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0, de wasmachine beschikt namelijk niet over trommelverlichting. Wil je weten wat dit allemaal betekent voor het gebruiksgemak? Lees dan snel verder.

Met een reviewscore van een 9.2 behoort de Miele wsd 023 wcs wasmachine tot de best beoordeelde wasmachines. Wij hebben deze uitgebreide review geschreven om jou te helpen bij het maken van een keuze voor jouw nieuwe wasmachine. Lees snel verder voor de voor- en nadelen van de Miele wsd 023 wcs.

De Miele wasmachine heeft 12 verschillende wasprogramma's, met speciale wasprogramma's voor je wollen trui, regenkleding en je favoriete zwarte shirts. De wasmachine is geschikt voor een huishouden van 2 of 3 personen met een vulgewicht van 8 kg, dus perfect voor een klein gezin. Zo kun je kleine wasbeurten doen, maar ook grotere wasbeurten. Bovendien valt alles over de wasprogramma's duidelijk af te lezen op het display van de Miele wasmachine. De voordelen van de Miele wsd 023 wcs zijn het energieverbruik, de goede bouwkwaliteit, de stoomfunctie en de mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen. Bovendien zul je vanwege het lage geluidsniveau geen overlast van de wasmachine hebben. De nadelen van de Miele wsd 023 wcs zijn de ontbrekende Wi-Fi en trommelverlichting en het feit dat de wasmachine niet over een zelfreinigende wasmiddellade beschikt. Hieronder hebben wij al deze voor- en nadelen uitgebreid verder besproken.

Heeft je oude wasmachine het begeven en ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine? Lees dan deze review om erachter te komen of de Miele wsd 663 wcs twindos wasmachine de goede keuze voor jou is.

De Miele wsd 663 wcs twindos is een duidelijke wasmachine met een hoog gebruiksgemak. Dit komt door het digitale display en vele andere voor- en nadelen die we in deze review zullen bespreken. De wasmachine is geschikt voor een huishouden van 3 à 4 personen door het vulgewicht van 8 kg. Voor het wassen van delicate kleding, zoals je favoriete wollen trui, gebruik je de CapDosing capsules van Miele. Deze hebben een speciaal wasmiddel voor een specifieke stof. Zo komt je kleding extra mooi de trommel uit. Ook de kledingbeschermende trommel en de automatische wasmiddeldosering dragen hier aan bij. De juiste hoeveelheid wasmiddel wordt automatisch toegevoegd.

De voordelen van de Miele wsd 663 wcs twindos zijn de energiezuinigheid, het lage geluidsniveau, de lange levensduur door de hogere bouwkwaliteit, de Wi-Fi en de stoomfunctie. Het nadeel van de Miele wsd 663 wcs twindos is de ontbrekende trommelverlichting. Lees verder om erachter te komen wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruiksgemak.

De belangrijkste eigenschappen van de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A. Daarnaast is het toerental: 1400 rpm en maakt de machine voor 67 dB geluid.

Je wast klein en groot wasgoed van 2 tot 3 personen eenvoudig en energiezuinig in de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos. Dankzij energieklasse A bespaar je tot wel € 330,- euro op energiekosten over de levensduur van de wasmachine. De automatische wasmiddeldosering gebruikt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel bij iedere wasbeurt. Hiermee bespaar je niet alleen op water energie, maar gaat je kleding ook langer mee. Je wast je favoriete kledingstukken extra snel met het QuickPowerWash programma. Hiermee is 5 kilogram wasgoed schoon in 49 minuten. Voor de rest van je wasgoed kies je 1 van de 32 wasprogramma's. Was je delicate kleding, zoals een zijden blouse? Gebruik dan een CapDosing wasmiddelcapsule om je kledingstuk een speciale behandeling te geven.

Waarom een 8 kg Miele wasmachine?

Miele wasmachines staan bekend als de beste wasmachines die er zijn. Keer op keer blijkt uit onderzoeken dat de wasmachines van Miele het beste zijn. Zo ook uit het onderzoek van de Consumentenbond naar de tevredenheid van consumenten over bepaalde wasmachine merken: Miele wasmachines krijgen een gemiddelde score van 9,4 voor merktevredenheid. Andere populaire merken: Zanussi, Siemens en Bosch kregen een 8,8, AEG een 8,6 en vanaf daar daalt het verder af. LG, Beko, Whirlpool en Indesit zijn beoordeelt met een 8,0.

Miele wasmachines 8 kg zijn een perfecte aanvulling voor een huishouden van 3 of 4 personen. Bij het kopen van een nieuwe wasmachine is het belangrijk om voor de juiste hoeveelheid vulgewicht te kiezen, omdat je met een te kleine of een te grote wasmachine onnodig veel energie verbruikt. Een 8 kg wasmachine biedt je precies genoeg ruimte voor de vuile was van het hele huishouden, zonder dat je wasgoed op hoeft te sparen om de trommel vol te krijgen.

Meer weten over de wasmachines van Miele met 8 kg vulgewicht? Hieronder hebben we de belangrijkste kenmerken voor je op een rijtje gezet.

 1. Iedere 8 kg wasmachine van Miele is een voorlader wasmachine. Een wasmachine voorlader heeft de deur naar de trommel aan de voorzijde zitten, zodat je bovenop de wasmachine ruimte hebt voor bijvoorbeeld je wasdroger. Miele heeft ook bovenlader wasmachines, maar enkel met 6 kg vulgewicht.

 2. Miele produceert voornamelijk wasmachines met een vulgewicht van 8 kg en 9 kg. Hierdoor vind je altijd een wasmachine met de juiste trommelinhoud voor jouw huishouden.

 3. Iedere 8 kg Miele wasmachine heeft energie efficiëntieklasse A en is daardoor een energiezuinige wasmachine. Energieklasse A is het beste energielabel dat er is, waardoor het energieverbruik erg laag is en je erg zuinig wast. Goed voor het milieu en je energierekening!

 4. Wil je een stille wasmachine? Hiervoor kijk je naar geluidsniveau centrifugeren. Ieder 8 kg model van Miele produceert niet meer dan 72 decidel (dB) tijdens het centrifugeren en is daardoor een stille of erg stille wasmachine.

 5. Iedere Miele wasautomaat is uitgerust met verschillende opties en functies om het wassen voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan een softcare trommel, Miele SingleWash voor het wassen van kleine wasjes, automatische dosering voor de juiste hoeveelheid wasmiddel, een beladingssensor en veel meer.

 6. Verschillende wasmachines van Miele met 8 kg beschikken ook over merkspecifieke functies, zoals Miele PowerWash – ook bekend als Miele QuickPowerWash – waarmee je minder energie en water verbruikt, en Miele TwinDos voor automatische wasmiddeldosering.

 7. De meeste van deze modellen hebben een toerental van 1400 rpm (rounds per minute), maar enkele Miele 8 kg modellen centrifugeren ook met 1600 toeren, waardoor je wasgoed nog droger uit de trommel komt.

 8. Deze Miele wasmachines zijn ook uitgerust met verschillende speciale wasprogramma’s voor een zo nauwkeurig mogelijke wasbehandeling. Denk hierbij aan speciale programma’s voor onder andere delicate stoffen, handwas, sportkleding, overhemden, beddengoed, wol, gordijnen en een tijdbesparende wasbehandeling.