WitgoedMerken.nl

Home - Review - Miele WSD 663 WCS Twindos

Review Miele WSD 663 WCS Twindos

Heeft je oude wasmachine het begeven en ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine? Lees dan deze review om erachter te komen of de Miele wsd 663 wcs twindos wasmachine de goede keuze voor jou is.

De Miele wsd 663 wcs twindos is een duidelijke wasmachine met een hoog gebruiksgemak. Dit komt door het digitale display en vele andere voor- en nadelen die we in deze review zullen bespreken. De wasmachine is geschikt voor een huishouden van 3 à 4 personen door het vulgewicht van 8 kg. Voor het wassen van delicate kleding, zoals je favoriete wollen trui, gebruik je de CapDosing capsules van Miele. Deze hebben een speciaal wasmiddel voor een specifieke stof. Zo komt je kleding extra mooi de trommel uit. Ook de kledingbeschermende trommel en de automatische wasmiddeldosering dragen hier aan bij. De juiste hoeveelheid wasmiddel wordt automatisch toegevoegd.

De voordelen van de Miele wsd 663 wcs twindos zijn de energiezuinigheid, het lage geluidsniveau, de lange levensduur door de hogere bouwkwaliteit, de Wi-Fi en de stoomfunctie. Het nadeel van de Miele wsd 663 wcs twindos is de ontbrekende trommelverlichting. Lees verder om erachter te komen wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruiksgemak.

Overzicht van de review

Wat vinden anderen van de Miele wsd 663 wcs twindos?

Lees hier wat andere consumenten van de wasmachine vinden:

  • 8,8/10: “Zeer makkelijk in gebruik en met behulp van de was assistent in de mobiele applicatie is zelfs wassen voor beginners (zoals ik) super eenvoudig. Aangeven wat erin zit en de was assistent geeft aan welk programma gebruikt moet worden. Dit kan je zelfs op afstand doen en je de machine aanzet.”

  • 8,8/10: “Fijn dat je niet eigen dosering wasmiddel hoeft te doen (voor de luie medemensen onder ons). Kort op 60 graden wassen duurt alsnog best lang (2 uur).”

  • 9,2/10: “Groot was volume met een duidelijke programmering en makkelijk in gebruik.”

Voordelen van de Miele wsd 663 wcs twindos

Dit zijn de voordelen van de Miele wsd 663 wcs twindos:

Energiezuinig wassen

Met de Miele wsd 663 wcs twindos was je erg energiezuinig. De wasmachine heeft energielabel A, dit is het meest energiezuinige label. Aan energie verbruikt de wasmachine 103 kWh per jaar, wat 46,35 euro kost. Daarnaast verbruikt hij 10340 l water per jaar, wat 14,17 euro kost. Over de gehele levensduur zul je 330 euro aan energie besparen. Een extra pluspuntje is dat de wasmachine ook nog eens milieuvriendelijk is.

Laag geluidsniveau

Het lage geluidsniveau van maximaal 70 decibel van de Miele wsd 663 wcs twindos zorgt ervoor dat je geen geluidsoverlast zult hebben. Je kunt de wasmachine gemakkelijk in je woonkeuken of naast je slaapkamer plaatsen zonder last van het centrifugeren te krijgen.

Heeft Wi-Fi

Door gebruik te maken van de Wi-Fi functie kun je de wasmachine via je smartphone of tablet besturen vanaf waar je maar bent. Ook het uitkiezen van verschillende wasprogramma’s op basis van de kleding is mogelijk. Wassen was nog nooit zo eenvoudig!

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van een wasmachine zegt alles over de levensduur van een machine. Dit wordt gebaseerd op verschillende zaken. Zo beschikt deze wasmachine over een koolborstelloze motor, RVS trommel en een zelfreinigende wasmiddellade. Dit zorgt ervoor dat de bouwkwaliteit van de Miele wsd 663 wcs twindos tot de topklasse behoort. Hierdoor zul je er extra lang plezier van hebben en heeft de wasmachine weinig onderhoud nodig.

Heeft een stoomfunctie

De Miele wsd 663 wcs twindos beschikt over een stoomfunctie. Deze functie laat aan de hand van stoom kreuken en vouwen uit je kleding verdwijnen. Ook laat de stoom vervelende luchtjes verdwijnen, waardoor je de functie perfect kunt gebruiken voor een opfrisbeurt van je favoriete overhemden.

Nadelen van de Miele wsd 663 wcs twindos

Dit zijn de nadelen van de Miele wsd 663 wcs twindos:

Heeft geen trommelverlichting

Het nadeel van de Miele wsd 663 wcs twindos is de ontbrekende trommelverlichting. Doordat de wasmachine niet over deze verlichting beschikt heb je slechts beperkt zicht op de inhoud van de trommel.

Conclusie

Wij hopen dat je na het lezen van deze review een beter beeld bij de Miele wsd 663 wcs twindos wasmachine hebt gekregen. Hieronder hebben wij de voor- en nadelen van de Miele wsd 663 wcs twindos wasmachine opgesomd.

VoordelenNadelen
Energiezuinig wassenHeeft geen trommelverlichting
Laag geluidsniveau
Heeft Wi-Fi
Topklasse bouwkwaliteit
Heeft een stoomfunctie

Direct de laagste prijs

Vergelijkbare machines

Miele PWM 300 SmartBiz

De belangrijkste eigenschappen van de Miele PWM 300 SmartBiz zijn: het vulgewicht van 7 kg en energieklasse A. Daarnaast is het toerental: 1400 rpm en

Bekijken

Miele WSD 023 WCS

Met een reviewscore van een 9.2 behoort de Miele wsd 023 wcs wasmachine tot de best beoordeelde wasmachines. Wij hebben deze uitgebreide review geschreven om

Bekijken

Miele TSC 364 WP

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 364 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het

Bekijken