WitgoedMerken.nl

Home - Review - Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & Twindos

Review Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & Twindos

Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? Lees deze review om erachter te komen of de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos wasmachine iets voor jou is.

De Miele wasmachine heeft 22 verschillende wasprogramma's en hij beschikt over een display waar alles eenvoudig op is af te lezen. Het vulgewicht van 9 kg is geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Zo kun je grote ladingen was in één wasje draaien. Kom je ergens nog vieze losse kledingstukken tegen terwijl het programma al draait? Het is bij de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos mogelijk om tussentijds was toe te voegen waardoor dit geen probleem meer is. Verder beschikt de wasmachine over een koolborstelloze motor, trommelreiniging en een zelfreinigende wasmiddellade die het gebruiksgemak vergroten.

De voordelen van de wasmachine zijn het energielabel A, waardoor je erg energiezuinig wast. Ook de waskwaliteit, Wi-Fi, het lage geluidsniveau en de stoomfunctie zijn grote voordelen. Aan de andere kant hoort er ook een nadeel bij de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos wasmachine, hij beschikt namelijk niet over trommelverlichting. Wil je weten wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruik van de machine? Lees dan snel verder.
Overzicht van de review

Wat vinden anderen van de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos? 

Met een 9,1 reviewscore hoort de wasmachine tot de best beoordeelde wasmachines. Lees hieronder een aantal ervaringen van andere consumenten:

  • 9,2/10: “Het is een zuinige machine waarbij het doseersysteem ervoor zorgt dat je ook niet te veel wasmiddel verbruikt. Het Twindos systeem is wel duurder in gebruik. Daarnaast kan er veel was per keer gedaan worden en de wasmachine is superstil met centrifugeren wat meer geluid, maar zeker nog aanvaardbaar.”

  • 10/10: “Echt een aanrader! Zoveel opties en erg overzichtelijk. Had mijn twijfels of de opties geen overkill waren maar nu ik hem in gebruik heb zijn deze twijfels weggenomen.”

  • 7,6/10: “Wast heel schoon en erg stil. De add wash is geweldig, deze had ik al eerder op m’n Samsung machine en die optie wilde ik absoluut weer terug op m’n nieuwe machine. Twindos erg handig. Kortom een zeer degelijke machine.”

Voordelen van de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos

Dit zijn de voordelen van de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos:

Erg energiezuinig

De Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos is een erg energiezuinige wasmachine met energielabel A. Aan energie verbruikt de wasmachine 108 kWh per jaar, wat 48,60 euro kost. Daarnaast verbruikt de wasmachine 10560 l water per jaar, wat 14,78 euro kost. Over de gehele levensduur bespaar je zo’n 330 euro. De Miele wasmachine heeft een erg intelligent energiegebruik en is daarnaast ook milieuvriendelijk.

Topklasse waskwaliteit

De waskwaliteit van de Miele wasmachine behoort tot de topklasse, dit betekent dat je het optimale wasresultaat zult bereiken. De wasmachine beschikt over een een kledingbeschermende trommel die slijtage en krimpen tegengaat, zo blijft je kleding langer mooi. Ook kan de wasmachine wasmiddel automatisch doseren met het twindos systeem waardoor je nooit te veel of te weinig gebruikt. Beter voor je kleding en zuiniger wassen!

Heeft Wi-Fi

De Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos wasmachine beschikt over een Wi-Fi functie. Hiermee is het mogelijk om de wasmachine op afstand te besturen via je smartphone of tablet. Houd het wasprogramma in de gaten wanneer je in de supermarkt staat of zet de wasmachine aan als je van kantoor vertrekt.

Heeft een stoomfunctie

De stoomfunctie van de wasmachine zorgt voor het stomen van je kleding waardoor kreuken en vouwen verdwijnen. Als je niet van strijken houdt is dit dus een extra fijne functie. Ook gaat het stomen nare en muffe luchtjes tegen, waardoor je de functie goed kan gebruiken voor het opfrissen van je kleding.

Laag geluidsniveau

Het is belangrijk om een wasmachine uit te kiezen met een geluidsniveau dat bij jouw omgeving past. Als je van plan bent om de wasmachine naast je slaapkamer of in de woonkeuken te plaatsen is het handiger om voor een wasmachine met een laag geluidsniveau, maar als je van plan bent om de wasmachine op zolder te plaatsen maakt een hoger geluidsniveau niet veel uit. De Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos heeft een geluidsniveau van maximaal 68 decibel. Hierdoor behoort hij tot de extra stille wasmachines en kun je hem plaatsen waar je maar wilt zonder geluidsoverlast te ervaren.

Nadelen van de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos

Dit zijn de nadelen van de Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos:

Heeft geen trommelverlichting

Trommelverlichting zorgt voor het verlichten van de trommel bij het in- en uitruimen van je wasgoed. Dit zorgt voor goed zicht op de trommel. De Miele wsi 863 wcs powerwash 2.0 & twindos beschikt niet over trommelverlichting, waardoor je beperkt zicht hebt.

Conclusie

Hieronder hebben wij de voor- en nadelen van de Miele wasmachine op een rijtje gezet om deze review mee af te sluiten.

VoordelenNadelen
Erg energiezuinigHeeft geen trommelverlichting
Topklasse waskwaliteit
Heeft Wi-Fi
Heeft een stoomfunctie
Laag geluidsniveau

Direct de laagste prijs

Vergelijkbare machines

Miele TSC 223 WP

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 223 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het

Bekijken

Miele TSH 783 WP EcoSpeed

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSH 783 WP EcoSpeed warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A+++ -10%. Daarnaast is de snelheidsklasse

Bekijken

Miele TSC 563 WP EcoSpeed

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 563 WP EcoSpeed warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A+++. Daarnaast is de snelheidsklasse van

Bekijken

Miele TSA 233 WP

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSA 233 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 7 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het

Bekijken