WitgoedMerken.nl

Home - Review - Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0

Review Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0

De Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 is met een 9,3 één van de best beoordeelde wasmachines! Lees deze uitgebreide review om erachter te komen of deze wasmachine bij jou past.

De Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 is een fijne wasmachine met een duidelijk display om alles over de wasprogramma's op af te lezen. De wasmachine is geschikt voor een huishouden van 2 à 3 personen, aangezien het maximale vulgewicht 8 kg is. Hiermee is de wasmachine geschikt voor een klein gezin. Met het QuickPowerWash programma was je 5 kg wasgoed binnen 49 minuten schoon. Ook kun je gebruik maken van de meegeleverde CapDosing capsules, deze bevatten een speciaal wasmiddel voor bepaalde stoffen en zijn precies voldoende voor één wasbeurt per capsule. Je zult bovendien extra lang van de wasmachine kunnen genieten aangezien hij van goede materialen is gemaakt en hierdoor een lange levensduur heeft. Zo beschikt de wasmachine over een koolborstelloze motor, een zelfreinigende wasmiddellade en een RVS trommel.

De grote voordelen van de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 zijn de energiezuinigheid, het lage geluidsniveau, de Wi-Fi functie en de stoomfunctie. Ook is de wasmachine als beste getest door Coolblue. Aan de andere kant hoort er ook een nadeel bij de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0, de wasmachine beschikt namelijk niet over trommelverlichting. Wil je weten wat dit allemaal betekent voor het gebruiksgemak? Lees dan snel verder.

Overzicht van de review

Wat vinden anderen van de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0?

De Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 wasmachine is een goed beoordeelde wasmachine met een 9,3 reviewscore. Lees hieronder de ervaringen van andere consumenten:

  • 9,6/10: “Weinig geluid, goede wasresultaten. Voldoende keuze uit programma’s.”

  • 10/10: “Fijne wasmachine welke met app bediend kan worden.”

  • 7,6/10: “Grote ruime trommel met een uitgebreid wasprogramma.”

Voordelen van de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0

Dit zijn de voordelen van de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0:

Als beste getest door Coolblue

Het komt niet vaak voor en vandaar dat dit een extra groot voordeel is, want de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 is als beste getest door Coolblue! Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Energiezuinige wasmachine

De Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 is een erg energiezuinige wasmachine. De machine heeft energielabel A, wat het meest zuinige energielabel is. Het energieverbruik ligt op 103 kWh per jaar, wat 46,35 euro kost. Daarnaast verbruikt de wasmachine 10340 l water per jaar, wat 15,40 euro kost. Over de gehele levensduur zul je 330 euro besparen. Bovendien zorgt de Spin&Spray techniek voor minder waterverbruik waardoor je extra bespaart.

Geen geluidsoverlast

Het geluidsniveau van de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 ligt op 69 decibel, wat betekent dat hij tot de extra stille wasmachines behoort. Hierdoor kun je de wasmachine zonder problemen in je woonkeuken of naast je slaapkamer plaatsen zonder geluidsoverlast te ervaren.

Bestuurbaar via Wi-Fi

Een handige toevoeging aan de wasmachine is de mogelijkheid om hem via Wi-Fi te besturen. Zo krijg je een melding wanneer je wasprogramma klaar is en kun je de machine vanaf waar je maar bent besturen. Erg handig voor als je niet vaak thuis bent, maar je wel graag een wasje draait.

Heeft een stoomfunctie

De stoomfunctie van de wasmachine laat kreuken en vouwen in je wasgoed verdwijnen. Zo is strijkwerk nauwelijks nog nodig. Bovendien laat het stomen ook nare luchtjes verdwijnen, waardoor je wasgoed tegelijkertijd een opfrisbeurt krijgt. Zo krijg je in een mum van tijd fris en kreukvrij wasgoed.

Nadelen van de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0

Dit zijn de nadelen van de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0:

Heeft geen trommelverlichting

Het enige nadeel van de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 is dat de wasmachine geen trommelverlichting heeft. Hierdoor blijft het zicht op de trommel beperkt. Dit kan vooral vervelend zijn als je van plan bent om de wasmachine in een donkere ruimte te plaatsen.

Conclusie

Hieronder hebben wij de voor- en nadelen van de Miele wsf 363 wcs powerwash 2.0 wasmachine nog even op een rijtje gezet om de review mee af te sluiten.

VoordelenNadelen
Als beste getest door CoolblueHeeft geen trommelverlichting
Energiezuinige wasmachine
Geen geluidsoverlast
Bestuurbaar via Wi-Fi
Heeft een stoomfunctie

Direct de laagste prijs

Vergelijkbare machines

Miele WSA 033 WCS

Met 12 verschillende wasprogramma’s en een duidelijk display is de Miele wsa 033 wcs een erg fijne wasmachine! Wil je meer te

Bekijken

Miele WSD 164 WCS

De belangrijkste eigenschappen van de Miele WSD 164 WCS zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A. Daarnaast is het toerental: 1400 rpm en

Bekijken

Miele TSC 223 WP

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 223 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het

Bekijken