WitgoedMerken.nl

Home - Review - Miele WSD 023 WCS

Review Miele WSD 023 WCS

Met een reviewscore van een 9.2 behoort de Miele wsd 023 wcs wasmachine tot de best beoordeelde wasmachines. Wij hebben deze uitgebreide review geschreven om jou te helpen bij het maken van een keuze voor jouw nieuwe wasmachine. Lees snel verder voor de voor- en nadelen van de Miele wsd 023 wcs.

De Miele wasmachine heeft 12 verschillende wasprogramma's, met speciale wasprogramma's voor je wollen trui, regenkleding en je favoriete zwarte shirts. De wasmachine is geschikt voor een huishouden van 2 of 3 personen met een vulgewicht van 8 kg, dus perfect voor een klein gezin. Zo kun je kleine wasbeurten doen, maar ook grotere wasbeurten. Bovendien valt alles over de wasprogramma's duidelijk af te lezen op het display van de Miele wasmachine. De voordelen van de Miele wsd 023 wcs zijn het energieverbruik, de goede bouwkwaliteit, de stoomfunctie en de mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen. Bovendien zul je vanwege het lage geluidsniveau geen overlast van de wasmachine hebben. De nadelen van de Miele wsd 023 wcs zijn de ontbrekende Wi-Fi en trommelverlichting en het feit dat de wasmachine niet over een zelfreinigende wasmiddellade beschikt. Hieronder hebben wij al deze voor- en nadelen uitgebreid verder besproken.
Overzicht van de review

Wat vinden anderen van de Miele wsd 023 was wasmachine?

Uit de reviews op Coolblue blijkt dat mensen tevreden zijn met de Miele wsd 023 wcs wasmachine. Ze besteden er iets meer geld aan dan bij andere wasmachines, maar de machine wast volgens hen goed en is makkelijk te gebruiken.

  • 8/10: “Ontzettend fijne wasmachine. Op het eerste oog lijkt hij klein, maar er zit een vrij ruime trommel in waardoor er genoeg was in één keer gewassen kan worden (drie persoons huishouden). We hebben hem op zolder staan, vereiste was om een stille wasmachine te hebben (voor zover dat kan bij wasmachines). Deze is vrij rustig , zelfs een aantal keer geluisterd of hij nog wel draaide :)”

  • 9.6/10: “Wasmachine was erg schoon. Was komt heel droog uit de machine. Goede prijs voor een Miele wasmachine. Wasmachine is erg stil.”

  • 8.4/10: “Na een paar jaar een goedkopere wasmachine gebruikt te hebben nu toch weer terug naar een Miele. Ze kosten wat meer, maar de kwaliteit is er ook naar.”

Voordelen van de Miele wsd 023 wcs

Dit zijn de voordelen van de Miele wsd 023 wcs wasmachine:

Erg energiezuinig

De Miele wsd 023 wcs is een erg energiezuinige wasmachine met energielabel A. Dit is het meest zuinige energielabel aangezien deze van A tot G lopen, waarbij A de zuinigste is. Het energieverbruik van de wasmachine is 103,4 kWh per jaar, wat 46,53 euro kost. Daarnaast verbruikt de zuinige wasmachine 10340 l water per jaar, wat 14,47 euro kost. Dankzij energieklasse A bespaar je over de gehele levensduur 330 euro.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van een wasmachine zegt alles over hoelang de machine meegaat en van wat voor materialen hij gemaakt is. De Miele wsd 023 wcs behoort tot de topklasse wat betreft bouwkwaliteit, wat betekent dat je er erg lang plezier van zult hebben. Zo beschikt de wasmachine over trommelreiniging, een koolborstelloze motor en een RVS trommel. Dit draagt allemaal bij aan de top bouwkwaliteit van de Miele wsd 023 wcs.

Heeft een stoomfunctie

Een stoomfunctie is een functie met verschillende doeleinden. Zo gaat deze functie kreuken en vouwen tegen, waardoor strijkwerk nauwelijks nog nodig is. Daarnaast zorgt het stomen ook voor een opfrisbeurt van je kleding. De functie laat nare en muffe luchtjes in een mum van tijd uit je kleding verdwijnen.

Tussentijds was toevoegen mogelijk

Bij deze wasmachine is het mogelijk om was toe te voegen zonder het wasprogramma te onderbreken. Zo kun je wanneer je maar wilt dat ene vergeten kledingstuk toevoegen.

Stille wasmachine

Bij het kiezen van een nieuwe wasmachine is het belangrijk om het geluidsniveau in de gaten te houden. Vooral als je van plan bent om de wasmachine in je woonkeuken of naast je slaapkamer te plaatsen kan dit een grote rol spelen. De Miele wsd 023 wcs heeft een geluidsniveau van 72 decibel, wat betekent dat hij tot de stille wasmachines behoort. De koolborstelloze motor draagt ook bij aan het lage geluidsniveau tijdens het centrifugeren. Hierdoor kun je de Miele wsd 023 wcs wasmachine prima in je woonkeuken of naast je slaapkamer kwijt. Je zult geen geluidsoverlast hebben.

Nadelen van de Miele wsd 023 wcs

Dit zijn de nadelen van de Miele wsd 023 wcs wasmachine:

Heeft geen Wi-Fi

De Miele wsd 023 wcs wasmachine beschikt helaas niet over Wi-Fi, hierdoor kun je de Miele wasmachine niet via je smartphone of tablet besturen. Je zult de bediening van jouw wasprogramma dus gewoon via de machine moeten doen.

Heeft geen trommelverlichting

Doordat de Miele wasmachine geen trommelverlichting heeft blijft het zicht op je wasgoed in de trommel beperkt. Dit kan vervelend zijn bij het in- en uitruimen van je wasgoed.

Geen automatische wasmiddeldosering

De wasmachine heeft geen automatischewasmiddel dosering, dit betekent dat je dit zelf moet doen. Dit kan ervoor zorgen dat je te weinig of te veel wasmiddel gebruikt, wat niet goed is voor je wasgoed.

Conclusie

Wij hopen dat je na het lezen van deze review een beter beeld hebt gekregen van de Miele wsd 023 wcs wasmachine. Hieronder hebben wij de voor- en nadelen nog een keer op een rijtje gezet.

VoordelenNadelen
Erg energiezuinigHeeft geen Wi-Fi
Topklasse bouwkwaliteitHeeft geen trommelverlichting
Heeft een stoomfunctieGeen automatische wasmiddeldosering
Tussentijds was toevoegen mogelijk
Stille wasmachine

Direct de laagste prijs

Vergelijkbare machines

Miele TSC 364 WP

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 364 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het

Bekijken

Miele TSH 783 WP EcoSpeed

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSH 783 WP EcoSpeed warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A+++ -10%. Daarnaast is de snelheidsklasse

Bekijken