WitgoedMerken.nl

Home - Review - Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

Review Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

De Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 wasmachine is beoordeeld met een 9,2 door de consument. Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine en heeft de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 jouw interesse gewekt? Lees dan deze review om meer over de wasmachine te weten te komen.

De Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 beschikt over 14 verschillende wasprogramma's een digitaal display waar alles duidelijk vanaf te lezen is. Het vulgewicht van de wasmachine is 8 kg, waardoor de wasmachine geschikt is voor een huishouden van 3 à 4 personen. De voordelen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 zijn de energiezuinigheid, het lage geluidsniveau en de stoomfunctie. Daarnaast kun je rekenen op een lange levensduur door de goede bouwkwaliteit. De nadelen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 zijn de ontbrekende trommelverlichting en Wi-Fi functie. Lees verder om erachter te komen wat deze voor- en nadelen voor het gebruiksgemak betekenen.
Overzicht van de review

Wat vinden anderen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0?

De Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 is een goed beoordeelde wasmachine met een 9,2 reviewscore. Lees hieronder wat anderen van de Miele wasmachine vinden:

  • 9,6/10: “Goede wasmachine met zeer goed wasresultaat terwijl het apparaat weinig water en stroom gebruikt. De kleding blijft er mooi en komt veel mooier uit de wasmachine dan bij onze vorige wasmachine. Dat is precies de reden dat we hem gekocht hebben.”

  • 9,6/10: “Met momenten vergeet ik dat de wasmachine aan staat, omdat deze met momenten geluidloos wast.”

  • 8/10: “Machine bevalt goed, is even wennen aan de duur van de programma’s maar dat hoort bij energiezuinig.”

Voordelen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0

Dit zijn de voordelen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0:

Erg energiezuinig

De Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 is een erg energiezuinige wasmachine. De wasmachine verbruikt 103 kWh aan energie per jaar, wat 46,35 euro kost. Daarnaast verbruikt de wasmachine 10340 l water per jaar, wat 14,48 euro kost. Je zult 330 euro aan energie besparen over de gehele levensduur.

Extra stille wasmachine

Bij het kopen van een nieuwe wasmachine is het geluidsniveau een belangrijk punt om in de gaten te houden. Geluidsoverlast door je wasmachine kan namelijk erg vervelend zijn. Het geluidsniveau van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 is maximaal 70 decibel tijdens centrifugeren, waardoor de wasmachine tot de extra stille wasmachine behoort. Hierdoor zul je er geen last van hebben en kun je hem gemakkelijk in de woonkamer of naast je slaapkamer plaatsen.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van een wasmachine zegt alles over hoelang de machine meegaat. De Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 behoort tot de topklasse wat betreft bouwkwaliteit, waardoor je er extra lang plezier van zult hebben. Dit wordt bepaald door een aantal kenmerken. Zo beschikt de wasmachine over een koolborstelloze motor en een zelfreinigende wasmiddellade wat bijdraagt aan de kwaliteit. De Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 beschikt alleen niet over trommelreiniging, waardoor enig onderhoud nodig blijft.

Heeft een stoomfunctie

Het laatste grote voordeel van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 is de stoomfunctie. Deze functie laat kreuken en vouwen uit je kleding verdwijnen aan de hand van stoom. Daarnaast kun je de functie ook gebruiken om kleding mee op te frissen en nare geurtjes te laten verdwijnen.

Nadelen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0

Dit zijn de nadelen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0:

Heeft geen Wi-Fi

De Miele wasmachine beschikt niet over Wi-Fi. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om de wasmachine via je smartphone of tablet online te besturen. Je zult het dus gewoon met de hand moeten doen.

Heeft geen trommelverlichting

De wasmachine beschikt niet over trommelverlichting. Dit betekent dat je slechts beperkt zicht op het wasgoed in je trommel hebt. Als je nieuwe wasmachine in een donkere ruimte komt te staan is trommelverlichting wel iets om te overwegen.

Conclusie

We hopen dat je na het lezen van deze review een beter beeld bij deze wasmachine hebt gekregen. Hieronder hebben we de voor- en nadelen van de Miele wsd 323 wcs powerwash 2.0 nog even op een rijtje gezet.

VoordelenNadelen
Erg energiezuinigHeeft geen Wi-Fi
Extra stille wasmachineHeeft geen trommelverlichting
Topklasse bouwkwaliteit
Heeft een stoomfunctie

Direct de laagste prijs

Vergelijkbare machines

Miele TSD 263 WP

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSD 263 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het drogen:

Bekijken

Miele WSD 164 WCS

De belangrijkste eigenschappen van de Miele WSD 164 WCS zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A. Daarnaast is het toerental: 1400 rpm en

Bekijken

Miele TSC 364 WP

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 364 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het

Bekijken

Miele WS 613 WCS

De belangrijkste eigenschappen van de Miele WS 613 WCS zijn: het vulgewicht van 6 kg en energieklasse C. Daarnaast is het toerental: 1200 rpm en

Bekijken