WitgoedMerken.nl

Home - Review - Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0

Review Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0

De Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 is een goed beoordeelde wasmachine met een 9,3 reviewscore. Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? Dan is de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 misschien wel iets voor jou. Lees snel deze uitgebreide review om meer over de machine te weten te komen.

Voordat we de voor- en nadelen van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 wasmachine gaan bespreken zullen we wat algemene kenmerken aan bod brengen. De wasmachine beschikt over een duidelijk display waar alles eenvoudig op is af te lezen over de 27 verschillende wasprogramma's. Daarnaast is het vulgewicht van de wasmachine maximaal 9 kg waarmee hij geschikt is voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Perfect voor een groot gezin of een studentenhuis. De mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen draagt bovendien bij aan het gebruiksgemak. De kledingbeschermende trommel gaat slijtage tegen waardoor je wollen trui mooi blijft.

De voordelen van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 zijn het energielabel, het lage geluidsniveau, de topklasse bouwkwaliteit en het feit dat de wasmachine over Wi-Fi en een stoomfunctie beschikt. Het nadeel van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 is de ontbrekende trommelverlichting. Lees gauw verder om erachter te komen wat deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruiksgemak.
Overzicht van de review

Wat vinden anderen van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0?

Lees hieronder de ervaringen van andere consumenten:

  • 9,6/10: “De was komt er zacht en veel minder gebruikt uit in vergelijking met mijn vorige machine.”

  • 10/10: “De was komt er veel schoner uit, ruikt frisser en door de goede centrifuge droogt het ook sneller. Met de app kan ik zien hoe ver de was is.”

  • 8/10: “Fijne wasmachine aanrader, app is makkelijk om te zien of was al klaar is. Door zuinig verbruik duren wasprogramma’s langer.”

Voordelen:

Dit zijn de voordelen van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0:

Erg energiezuinige wasmachine

De Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 wasmachine is een erg energiezuinige wasmachine met energielabel A. Zo verbruikt de wasmachine 108 kWh aan energie per jaar, wat 48,60 euro kost. Daarnaast verbruikt de machine 10560 l water per jaar, wat 14,78 euro kost. Over de gehele levensduur bespaar je 330 euro aan energie. Erg energiezuinig dus! 

Laag geluidsniveau

Wasmachines met een geluidsniveau lager dan 71 decibel worden als extra stille wasmachine gezien. Dus is de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 met een geluidsniveau van 68 decibel ook een extra stille wasmachine. Je zult geen geluidsoverlast hebben en kunt de machine dus prima in je woonkeuken of naast je slaapkamer plaatsen. Je zult er niet wakker van worden.

Heeft Wi-Fi

Doordat de wasmachine over Wi-Fi beschikt is het mogelijk om deze online te besturen vanaf je smartphone of tablet. Even snel boodschappen doen terwijl de wasmachine aan staat? Dit kan door het programma gewoon in de gaten te houden vanaf je smartphone terwijl je in de supermarkt staat.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van een wasmachine zegt alles over de materialen van de wasmachine en hoe lang de machine mee gaat. De Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 behoort tot de topklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat je er extra lang van zult genieten. Wat hieraan bijdraagt zijn de koolborstelloze motor, de zelfreinigende wasmiddellade en de trommelreiniging die het gebruiksgemak en de kwaliteit vergroten.

Heeft een stoomfunctie

Een stoomfunctie is een functie met verschillende voordelen. Het stomen zorgt voor het verwijderen van kreuken in je kleding, maar je kunt de functie ook gebruiken voor het opfrissen van je kleding. Het stomen gaat namelijk niet alleen kreuken tegen, maar ook vervelende luchtjes. Zo heb je in een mum van tijd een ongekreukt en fris t-shirt.

Nadelen:

Dit zijn de nadelen van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0:

Heeft geen trommelverlichting

De missende trommelverlichting van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 zorgt ervoor dat je beperkt zicht op je wasgoed in de trommel hebt. Als je van plan bent om de wasmachine in een donkere ruimte te plaatsen is het handig om trommelverlichting te overwegen.

Conclusie

Hieronder staan de voor- en nadelen van de Miele wsg 363 wcs powerwash 2.0 nog even op een rijtje om de review mee af te sluiten.

VoordelenNadelen
Erg energiezuinige wasmachineHeeft geen trommelverlichting
Laag geluidsniveau
Heeft Wi-Fi
Topklasse bouwkwaliteit
Heeft een stoomfuncite

Direct de laagste prijs

Vergelijkbare machines

Miele PWM 300 SmartBiz

De belangrijkste eigenschappen van de Miele PWM 300 SmartBiz zijn: het vulgewicht van 7 kg en energieklasse A. Daarnaast is het toerental: 1400 rpm en

Bekijken

Miele TSC 223 WP

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 223 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het

Bekijken

Miele TSC 364 WP

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 364 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het

Bekijken

Miele PWM 300 SmartBiz

De belangrijkste eigenschappen van de Miele PWM 300 SmartBiz zijn: het vulgewicht van 7 kg en energieklasse A. Daarnaast is het toerental: 1400 rpm en

Bekijken