WitgoedMerken.nl

Home - Review - Miele WCI 330 PowerWash XL

Review Miele WCI 330 PowerWash XL

Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine met een goede reviewscore? Dan is de Miele WCI 330 PowerWash XL misschien wel iets voor jou. Lees hieronder onze uitgebreide review van deze wasmachine!

Met een reviewscore van een 9.4 en allerlei handige functies is het een fijne en populaire wasmachine. Bovendien is alle informatie over de wasprogramma’s handig af te lezen op het display van de wasmachine, wat de gebruiksvriendelijkheid vergroot.

Aan energiekosten ben je 29,90 euro kwijt, aangezien de wasmachine 130 kWh energie verbruikt per jaar. Aan water ben je 15,40 euro kwijt, bij een verbruik van 11000 l water per jaar. Over de gehele levensduur zul je 220 euro aan energie besparen. Bovendien bespaar je met de PowerWash 2.0 functie water en energie doordat de wasmachine van bovenaf water over je wasgoed sproeit.

De wasmachine beschikt over handige programma’s zoals de SingleWash en QuickPowerWash programma’s. Daarnaast is hij gemaakt van topklasse bouwkwaliteit, heeft hij een kledingbeschermende trommel, is hij geschikt voor een groot huishouden en behoort hij tot de stille wasmachines waardoor je geen overlast zult hebben van het centrifugeren. Aan de andere kant horen er ook wat minpunten bij de wasmachine. Hij beschikt niet over een Wi-Fi functie, een verlichte trommel of een stoomfunctie. Hieronder gaan we wat dieper in op wat al deze begrippen en programma’s inhouden.

Overzicht van de review

Voordelen van de Miele WCI 330 PowerWash XL

Dit zijn de voordelen van de Miele WCI 330 PowerWash XL:

SingleWash & QuickPowerWash

Bij de Miele WCI 330 PowerWash XL horen twee unieke programma’s, het SingleWash programma en het QuickPowerWash programma. Het SingleWash programma is geschikt voor wasgoed tot 1 kilogram, dus als je snel 2 overhemden schoon wilt hebben kun je dit doen met dit programma. Het programma duurt namelijk maar 39 minuten, waardoor je naast tijd ook water en energie bespaart. Het QuickPowerWash programma is ook een snelwasprogramma, maar dan voor 5 kilogram wasgoed. Deze 5 kilogram is schoon binnen 49 minuten.

Topklasse bouwkwaliteit

Wat betreft bouwkwaliteit behoort deze wasmachine tot de topklasse. De wasmachine beschikt over een RVS trommel, RVS kuip en RVS deurscharnier, een koolborstelloze motor, trommelreiniging, en een zelfreinigende wasmiddellade. Kortom, de wasmachine is gemaakt van goede materialen waardoor de wasmachine een lange levensduur heeft. Je zult er dus extra lang plezier van hebben.

De speciale trommel zorgt goed voor je kleding

De kledingbeschermende trommel gaat slijtage en krimpen van kleding tegen doordat de trommel van een speciale wandstructuur is gemaakt die je kleding extra goed beschermd. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het slijten of krimpen van je kleding!

Geschikt voor een groot huishouden

Bij het kopen van een nieuwe wasmachine is het belangrijk om te kijken of het vulgewicht aansluit bij het aantal personen in je huishouden. Het vulgewicht van deze wasmachine is 9 kg en daarmee geschikt voor een groot huishouden. Met 9 kg kun je het wasgoed van 5 of meer personen wassen.

Behoort tot de stille wasmachines

Met een geluidsniveau van 72 decibel behoort deze wasmachine tot de stille wasmachines. Je zult nauwelijks tot geen overlast van het centrifugeren hebben en je kunt de wasmachine gemakkelijk vlak bij je slaap- of woonkamer plaatsen zonder er last van te hebben.

Nadelen van de Miele WCI 330 PowerWash XL

Dit zijn de nadelen van de Miele WCI 330 PowerWash XL:

Heeft geen verlichte trommel

Als je wasmachine over trommelverlichting beschikt zul je je wasgoed altijd goed kunnen overzien in de trommel. Helaas beschikt de Miele WCI 330 PowerWash XL hier niet over, waardoor het zicht niet erg goed is. Als je van plan bent om de wasmachine in een donkere ruimte te plaatsen kan dit voor problemen zorgen.

Geen Wi-Fi

Het besturen van je wasmachine via Wi-Fi wordt de laatste tijd steeds populairder, maar deze wasmachine beschikt helaas nog niet over deze moderne functie. Het aan- en uitzetten of in de gaten houden van deze wasmachine is dus alleen mogelijk als je thuis bent.

Stomen niet mogelijk

Een stoomfunctie gaat de kreuken in wasgoed tegen en zorgt voor een opfrisbeurt van je kleding. Deze wasmachine heeft geen stoomfunctie, waardoor strijken nodig blijft en een opfrisbeurt geen optie is.

Conclusie

We hebben de voor- en nadelen van de Miele WCI 330 PowerWash XL hieronder op een rijtje gezet om deze review mee af te sluiten.

VoordelenNadelen
SingleWash optieGeen trommelverlichting
Topklasse bouwkwaliteitHeeft geen Wi-Fi
Kledingbeschermende trommelGeen stoomfunctie
Geschikt voor een huishouden van 5 of meer personen
Stille wasmachine
Hoge reviewscore (9.4)

Direct de laagste prijs

Vergelijkbare machines

Miele TSC 563 WP EcoSpeed

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 563 WP EcoSpeed warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A+++. Daarnaast is de snelheidsklasse van

Bekijken

Miele TSC 563 WP EcoSpeed

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 563 WP EcoSpeed warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A+++. Daarnaast is de snelheidsklasse van

Bekijken