WitgoedMerken.nl

Home - Review - Miele WSA 033 WCS

Review Miele WSA 033 WCS

Met 12 verschillende wasprogramma's en een duidelijk display is de Miele wsa 033 wcs een erg fijne wasmachine! Wil je meer te weten komen over deze wasmachine? Lees dan deze uitgebreide review over de Miele wsa 033 wcs wasmachine.

De Miele wsa 033 wcs beschikt over 12 verschillende wasprogramma's voor bijvoorbeeld wol of fijne was, waardoor je verschillende opties hebt voor je kleding. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de CapDosing wascapsules. Met de CapDosing wascapsules heb je precies genoeg wasmiddel voor je wollen trui of zijden blouse. Per wasbeurt doe je één capsule in de zelfreinigende wasmiddellade.

Wij hebben voor jou alle voor- en nadelen van deze wasmachine op een rijtje gezet in de hoop jou te helpen bij het maken van een goede keuze. De voordelen van de Miele wsa 033 wcs zijn het energielabel B, het lage geluidsniveau tijdens het centrifugeren en de topklasse bouwkwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om tussentijds was toe te voegen en is de machine geschikt voor een single of stel. Aan de andere kant horen er ook wat nadelen bij de Miele wasmachine; zo heeft de machine geen Wi-Fi, stoomfunctie of trommelverlichting en behoort hij slechts tot de basisklasse waskwaliteit. Benieuwd wat dit betekent voor het gebruiksgemak van de Miele wsa 033 wcs? Lees dan snel verder om meer te weten te komen.

Overzicht van de review

Wat vinden anderen van de Miele wsa 033 wcs wasmachine?

De Miele wsa 033 wcs wasmachine heeft een 8,8 reviewscore. Lees hieronder enkele reviews van verschillende consumenten.

  • 8,4/10: “Snel en bijna geruisloos. Mooie vormgeving. Duidelijke knoppen.”

  • 9,6/10: “Alle programma’s die je nodig hebt en verder geen fratsen. Dit model heeft geen powerwash zoals duurdere modellen van Miele, maar met de instelling kort kan je toch snel wassen (1.15 uur voor 40 graden katoen was). Nu hopen dat ie lang meegaat!”

  • 8/10: “Apparaat voldoet precies aan mijn verwachtingen. Gewoon een machine die wast en centrifugeert. Pluspunt: Makkelijke bediening.”

Voordelen van de Miele wsa 033 wcs

Dit zijn de voordelen van Miele wsa 033 wcs:

Redelijk energiezuinig

Met energielabel B is de Miele wsa 033 wcs een redelijk energiezuinige wasmachine. Sinds 1 maart 2021 lopen de energielabels in Nederland namelijk van A tot G, waarbij A de meest zuinige is. Deze wasmachine verbruikt 112 kWh aan energie per jaar, wat 50,40 euro kost. Daarnaast verbruikt hij 9900 l water per jaar, wat je 14,48 euro kost. Over de gehele levensduur bespaar je 260 euro aan energie.

Stille wasmachine

Bij een geluidsniveau van 73 decibel of minder behoort een wasmachine tot de stille wasmachines. De Miele wsa 033 wcs heeft een geluidsniveau van 72 decibel, dus zul je bij deze wasmachine geen last hebben van geluid. Ben je van plan om je nieuwe wasmachine naast je slaapkamer of in je woonkeuken te plaatsen? Daar is deze wasmachine zeker geschikt voor.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van een wasmachine zegt alles over hoe lang de machine mee gaat en hoe sterk de materialen zijn. De Miele wasmachine heeft een koolborstelloze motor en een zelfreinigende wasmiddellade wat het gebruik makkelijker maakt. Deze zaken zorgen ervoor dat de wasmachine tot de topklasse behoort, waardoor de machine langer mee gaat en je er extra lang plezier van zult hebben.

Tussentijds was toevoegen mogelijk

Ben je je vergeten je favoriete trui in de trommel te doen terwijl je het wasprogramma al hebt aangezet? Geen stress meer met deze wasmachine! Het is namelijk mogelijk om vergeten was toe te voegen zonder het wasprogramma te onderbreken. Je kunt je favoriete trui dus gerust nog wassen tijdens dezelfde wasbeurt.

Geschikt voor single of stel

Het vulgewicht is een belangrijk aspect bij het kopen van een nieuwe wasmachine. Je wilt niet een te grote of te kleine wasmachine kopen, maar juist eentje die aansluit bij het aantal personen in je huishouden. De maximale capaciteit van de wastrommel van de Miele wsa 033 wcs is 7 kg. Hierdoor is de wasmachine geschikt voor een single of stel, oftewel een huishouden van 1 à 2 personen.

Nadelen van de Miele wsa 033 wcs

Dit zijn de nadelen van de Miele wsa 033 wcs:

Heeft geen Wi-Fi

Één van de nadelen van de Miele wsa 033 wcs is de ontbrekende Wi-Fi functie. Hierdoor is het niet mogelijk om je wasgoed online in de gaten te houden of om de wasmachine te besturen op afstand vanaf je smartphone of tablet.

Heeft geen trommelverlichting

De Miele wsa 033 wcs beschikt niet over trommelverlichting. Trommelverlichting kan een fijne toevoeging zijn aangezien je hierdoor beter zicht hebt op het wasgoed in de trommel. Vooral als je van plan bent om de machine in een donkere ruimte te plaatsen is trommelverlichting geen overbodige luxe.

Slechts van basisklasse waskwaliteit

De waskwaliteit bepaalt hoe goed en schoon jouw wasgoed de trommel uit komt. De waskwaliteit van de Miele wasmachine behoort slechts tot de basisklasse. Zo heeft de Miele wsa 033 wcs bijvoorbeeld geen automatische wasmiddeldosering, waardoor het kan voorkomen dat je te veel wasmiddel gebruikt, wat slecht is voor je wasgoed.

Heeft geen stoomfunctie

Een stoomfunctie is erg handig voor verschillende doeleinden. Zo zorgt het stomen voor het verdwijnen van kreuken en vouwen in je wasgoed, waardoor strijken nauwelijks nog nodig is. Daarnaast zorgt het stomen voor een opfrisbeurt van het wasgoed aangezien het muffe en nare luchtjes laat verdwijnen. Perfect voor als je je overhemd nog even wilt opfrissen voor vanavond!

Conclusie

Wij hopen dat je een beter beeld bij Miele wsa 033 wcs wasmachine hebt gekregen na het lezen van deze uitgebreide review. Hieronder hebben we de voor- en nadelen nog even op een rijtje gezet.

VoordelenNadelen
Redelijk energiezuinigHeeft geen Wi-Fi
Stille wasmachineHeeft geen trommelverlichting
Topklasse bouwkwaliteitSlechts van basisklasse waskwaliteit
Tussentijds was toevoegen mogelijkHeeft geen stoomfunctie
Geschikt voor een single of stel

Direct de laagste prijs

Vergelijkbare machines

Miele TSA 233 WP

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSA 233 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 7 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het

Bekijken

Miele TSC 223 WP

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 223 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het

Bekijken

Miele TSC 563 WP EcoSpeed

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 563 WP EcoSpeed warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A+++. Daarnaast is de snelheidsklasse van

Bekijken