WitgoedMerken.nl

Home - Review - Miele WSD 164 WCS

Review Miele WSD 164 WCS

De belangrijkste eigenschappen van de Miele WSD 164 WCS zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A. Daarnaast is het toerental: 1400 rpm en maakt de machine voor 70 dB geluid.

Je wast grote ladingen kleding en beddengoed in de Miele WSD 164 WCS. Dankzij 9 kilogram vulgewicht was je gemakkelijk al je was van de hele week in één keer. Heb je een kleinere lading was? Dan past de wasmachine automatisch het verbruik en de duur van het programma aan. Bij het wassen kies je uit programma's voor bijvoorbeeld impregneren, overhemden of donkere was. Je geeft je favoriete wollen trui een speciale behandeling met een CapDosing capsule. Deze capsule is gevuld met een speciaal wasmiddel voor één wasbeurt, die je wollen kleding beschermt. Je zet de wasmachine eenvoudig aan via het touchscreen display of via de app op je smartphone.
Voordelen Nadelen

Stille wasmachine

Voor een gezin

Heeft een stoomfunctie

Topklasse bouwkwaliteit

Energiezuinig met klasse A

Bediening via app

Direct de laagste prijs

Specificaties

Functies

Afmetingen

Vergelijkbare machines

Miele TSC 663 WP EcoSpeed

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 663 WP EcoSpeed warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A+++. Daarnaast is de snelheidsklasse van

Bekijken