WitgoedMerken.nl

Miele Steamfinish wasdroger

Ben je liever geen tijd kwijt aan urenlang strijken? Dan is de Miele droger met SteamFinish de perfecte nieuwe wasdroger voor jou. Met de SteamFinish functie wordt jouw wasgoed tijdens het drogen gestoomd waardoor het gladder en zonder kreukels uit de droger komt. Strijken is bijna niet meer nodig. Naast de SteamFinish hebben Miele drogers nog veel andere voordelen. Dit zijn de beste Miele Steamfinish nieuwe drogers van 2024.
1

Miele TWR 780 WP Eco & Steam

Laatste update: 18 juli 2024

1

Miele TWR 780 WP Eco & Steam

Laatste update: 18 juli 2024

Picture of Yannick
Yannick

Miele expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Een Miele SteamFinish droger maakt gebruik van waternevel dat omgezet wordt in stoom.
  • Met de Miele SteamFinish techniek komt wasgoed zichtbaar gladder uit de droger.
  • Door de SteamFinish functie gaat strijken makkelijker en is soms helemaal overbodig.
  • De beste Miele Steamfinish wasdroger is de Miele TWR 780 WP Eco & Steam

Wat is een Miele Steamfinish wasdroger?

De nieuwe drogers van Miele zijn voorzien van een SteamFinish functie. Door de ontstane stoom wordt jouw wasgoed na het drogen gladder. Met deze functie heeft je wasgoed nauwelijks of geen kreukels meer na het drogen. Je hoeft je kleding bijna niet meer te strijken en kunt ze gelijk aantrekken of in de kast leggen.

De SteamFinish functie van Miele voegt waternevel toe aan het einde van het droogproces. Door de warme drooglucht verandert de waternevel in stoom. Deze stoom dringt diep door in de vezels van je kleding en maakt het wasgoed zichtbaar gladder. In het volgende filmpje zie je hoe dit in zijn werk gaat:

De beste Miele Steamfinish wasdroger van 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe Miele droger met SteamFinish? Wij hebben voor jou onderzocht wat de beste Miele wasdrogers zijn. Hierbij hebben we naast de merkspecifieke functies zoals SteamFinish ook gekeken naar de overige programma’s, het energieverbruik en het vulgewicht van Miele drogers. Dit zijn de beste Miele SteamFinish drogers van 2024.

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TWR 780 WP Eco & Steam warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A+++ -10%. Daarnaast is de snelheidsklasse van het drogen: snel en maakt hij voor 62 dB geluid.

Je droogt grote ladingen beddengoed en kleding in één keer in de ruime Miele TWR 780 WP Eco & Steam. Hierdoor bespaar je tijd en droog je extra energiezuinig dankzij energieklasse A+++-10%. Je droogt je wasgoed met 1 van de 22 verschillende droogprogramma's voor bijvoorbeeld overhemden, beddengoed en jeans. Wil je je favoriete shirt snel aan, maar ruikt dit naar oud parfum? Kies dan voor de PowerFresh stoomfunctie. Hiermee fris je gedragen kleding snel op met stoom zonder het te wassen. Je geeft je schone wasgoed een extra frisse geur met een FragranceDos geurflacon. Plaats deze eenvoudig in de vulopening van de droogautomaat en stel zelf de geurintensiteit in. Zo ruikt je beddengoed extra schoon wanneer je gaat slapen.

De unieke techniek van Miele Steamfinish

Heb je geen zin of niet of nauwelijks tijd om te strijken? Met de SteamFinish functie van Miele wordt je wasgoed dankzij stoom glad gestreken in de droger. De techniek van SteamFinish werkt als volgt. Met het speciale programma Gladstrijken en Gladstomen wordt er aan het einde van het droogproces waternevel in de trommel toegevoegd. Deze nevel warmt op door de warme drooglucht in de droger en verandert in stoom. De ontstane stoom dringt diep door in de vezels van jouw kleding en beddengoed en maakt het gladder. De stoom haalt kreukels uit kleding zoals blouses en overhemden. Na het drogen kun je daardoor sneller en eenvoudiger strijken of is strijken helemaal overbodig geworden.

Andere voordelen van Miele wasdrogers

Miele wasdrogers met SteamFinish techniek zorgen ervoor dat strijken een stuk sneller gaat en dat het soms helemaal niet meer nodig is. Een uitstekende reden om een nieuwe wasdroger met SteamFinish te kopen. Maar dat is niet het enige wat wasdrogers van Miele te bieden hebben. Een Miele wasdroger met SteamFinish heeft energieklasse A++ of hoger en is daarom erg energiezuinig. De jaarlijkse energiekosten zijn met een Miele droger erg goedkoop. Daarnaast maakt een Miele wasdroger gebruik van een lage temperatuur tijdens het drogen waardoor je ook delicate stoffen zoals wol en zijde kunt drogen zonder problemen.