WitgoedMerken.nl

Miele wasdroger Expert

Wil je een Miele wasdroger gaan kopen? Zowel in de winkelstraat als in de online webshop kun je bij Expert terecht voor deskundig advies en hun uitgebreide assortiment van elektronica en witgoed. Een nieuwe Miele droger bij Expert kopen is dan ook een logische keuze. Expert vergelijkt wasdrogers en dit is volgens hen de beste Miele wasdroger van 2024.
Picture of Yannick
Yannick

Miele expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Expert biedt een groot aanbod aan van Miele drogers.
  • Bij Expert heb je de mogelijkheid om in termijnen te betalen.
  • Expert bezorgt je droger gratis thuis en installeert deze voor een meerprijs.

Wie is Expert?

Expert is in 1967 opgericht in Zwitserland, maar inmiddels vind je de elektronicawinkel in meer dan 20 landen, waaronder uiteraard Nederland. In ons land zijn circa 140 winkels gevestigd en daarnaast heeft Expert natuurlijk ook nog de uitgebreide webshop. In het assortiment van Expert vind je allerlei soorten elektronica. Denk bijvoorbeeld aan televisies, telefoons, computers, keukenapparatuur, stofzuigers en witgoed apparaten. Bij Expert heb je ruim de keuze uit 200 wasmachines en 150 wasdrogers, waaronder een groot aanbod van Miele.

De beste Miele wasdroger volgens Expert van 2024

Alle wasdrogers van Miele zijn van uitstekende kwaliteit, maar toch heb je als consument altijd wel een aantal eisen en wensen waar de Miele wasdroger aan moet voldoen: de droger moet energiezuinig zijn en dus een laag jaarlijks energieverbruik hebben, de droger heeft het juiste vulgewicht voor jouw huishouden en hij heeft de juiste functies en verschillende programma’s die jij nodig hebt. Houd je niet zo van strijken? Dan is een Miele wasdroger met stoomfunctie bijvoorbeeld perfect voor jou. Expert heeft uitgebreid onderzoek gedaan en vergeleken en dit is volgens hen de beste Miele wasdroger van 2024.

Voor- en nadelen bij het kopen van een Miele wasdroger bij Expert

Is Expert een nieuwe winkel voor je en heb je twijfels of je hier je nieuwe Miele wasdroger wilt kopen? We hebben de plus- en minpunten van het aanschaffen van een Miele wasdroger bij Expert voor je op een rijtje gezet. Zo hopen we dat de keuze om wel of niet bij Expert te bestellen voor je eenvoudiger wordt.

Voordeel: Met 140 winkels altijd een Expert dichtbij

Expert heeft een ruim aantal fysieke winkels door het hele land waar je makkelijk langs kunt gaan als je de Miele wasdroger eerst even in het echt wilt bekijken of wanneer je advies wilt inwinnen. Met 140 vestigingen is er altijd één in de buurt.

Voordeel: Uitgebreid assortiment

Met 350 verschillende wasmachines en -drogers biedt Expert een uitgebreid assortiment aan. Ook hun aanbod van Miele is groter vergeleken met andere webshops. Zo bieden ze op dit moment wel 12 verschillende wasdrogers van Miele aan.

Voordeel: De mogelijkheid om in termijnen te betalen

Afhankelijk van de aanschafprijs heb je bij sommige Miele drogers de optie om in termijnen te betalen. De eerste termijn betaal je direct en de volgende na 30 en na 60 dagen. Handig wanneer je niet een grote investering in één keer wilt betalen. Dit gaat via Klarna en is zonder rente.

Voordeel: Oude apparaat gratis mee

Expert neemt kosteloos je oude droger weer mee. Voorwaarde is wel dat deze al klaar moet staan bij de voordeur. Ze gooien de oude droger niet weg maar gebruiken deze weer opnieuw door te refurbishen of alle onderdelen en materialen worden gerecycled.

Nadeel: Extra kosten voor tilwerk zonder lift

Expert bezorgt je nieuwe Miele droger gratis tot aan de voordeur. Woon jij echter in een appartementencomplex en heb je geen lift? Dan betaal je bij Expert kosten voor het tillen naar de voordeur. Deze extra kosten zijn €10. Dit is een minpunt van Expert want andere webshops bieden dit gratis aan, vaak zelfs tot de derde verdieping als daar de voordeur zich bevindt.

Nadeel: Niet altijd snelle bezorging

Expert bezorgt Miele drogers niet vanuit het magazijn, maar vanuit een van hun winkels die bij jou in de buurt zit. Het is daarom afhankelijk van de regio waar je woont en van de voorraad en beschikbaarheid van de winkel hoe snel jouw nieuwe Miele wasdroger geleverd kan worden.

Nadeel: Duurdere installatie

Bij Expert werken natuurlijk experts die je graag helpen bij het installeren van je Miele wasdroger. Helaas liggen de installatiekosten bij Expert wel iets hoger dan bij andere webshops. Zo ben je bij de elektronicazaak gemiddeld €15 duurder uit voor het installatieproces.

Miele wasdroger laten bezorgen en installeren door Expert

Bestel je een Miele droger online bij Expert, dan is de levertijd afhankelijk van de voorraad in jouw regio. In de meeste gevallen kan de droger binnen 1-2 werkdagen bij je bezorgd worden, maar soms kan het iets langer duren. Expert levert je wasdroger gratis bij je af tot je voordeur. Is jouw voordeur op een verdieping waar geen lift is? Dan rekent de webshop een kleine vergoeding voor het tillen.

Je Miele wasdroger laten installeren door Expert

Heb je geen zin of tijd om je nieuwe wasdroger zelf te installeren, dan regelt Expert dat makkelijk voor jou. Je hebt de keuze uit een standaard installatie of een uitgebreide installatie. De prijzen voor het laten installeren van je droger beginnen vanaf €29,95. Bij de standaard installatie wordt de droger op de gewenste plek op de begane grond gezet. Is dit op de eerste of tweede verdieping dan betaal je een kleine meerprijs. De bezorgers halen de droger uit de verpakking en installeren deze. Ze gaan pas weer weg wanneer de droger naar behoren werkt. Ze leggen je ook uit hoe de droger werkt en alle vragen die je over je Miele droger hebt kun je aan hen stellen.

De uitgebreide installatie werkt hetzelfde, alleen dan heb je de extra optie dat de bezorgers je wasdroger op de wasmachine kunnen plaatsen. Het aansluiten van je Miele wasdroger op de trekschakelaar wordt niet standaard door Expert aangeboden. Wil je dit wel, dan moet je eerst even van tevoren met het filiaal die je wasdroger bezorgt contact opnemen.