WitgoedMerken.nl

Miele wasdroger Coolblue

Ben je op zoek naar een nieuwe Miele wasdroger en wil je deze online aanschaffen? In de webshop van Coolblue vind je een ruim assortiment aan witgoed apparaten, waaronder Miele wasmachines en -drogers. Door het grote aanbod is het soms moeilijk om een keuze te maken. Gelukkig helpt Coolblue je daar bij met hun overzichtelijke website. Dit zijn volgens Coolblue de beste Miele wasdrogers van 2024.
1

Miele TSF 763 WP EcoSpeed

2

Miele TSC 563 WP EcoSpeed

3

Miele TSD 263 WP

4

Miele TSC 223 WP

5

Miele TSH 783 WP EcoSpeed

Laatste update: 19 mei 2024

1

Miele TSF 763 WP EcoSpeed

2

Miele TSC 563 WP EcoSpeed

3

Miele TSD 263 WP

4

Miele TSC 223 WP

5

Miele TSH 783 WP EcoSpeed

Laatste update: 19 mei 2024

Picture of Yannick
Yannick

Miele expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Coolblue heeft een groot assortiment aan witgoed van Miele.
  • Je Miele wasdroger wordt altijd gratis thuisbezorgd door Coolblue.
  • Niet tevreden? Ruil je nieuwe Miele droger gratis om.
  • De beste Miele wasdroger Coolblue is de Miele TSF 763 WP EcoSpeed

Wie is Coolblue?

Coolblue is een Nederlands bedrijf opgericht in 1999 door drie ondernemers. In de webshop van Coolblue vind je elk soort elektronisch apparaat, van grasmaaiers tot koffiezetapparaten en van laptops tot uiteraard wasdrogers. Het assortiment van witgoed apparaten bij Coolblue is groot en divers: je hebt keuze uit bijna 100 wasdrogers en meer dan 120 wasmachines.

Inmiddels is Coolblue uitgegroeid tot een succesvolle webshop en daarnaast hebben ze ook 14 fysieke winkels door het hele land. Wil je een wasdroger eerst even in het echt bekijken dan gaat dat dus eenvoudig bij een winkel bij jou in de buurt.

De beste Miele wasdroger volgens Coolblue van 2024

Een goede Miele wasdroger voldoet aan een aantal eisen: hij is energiezuinig en heeft een laag energieverbruik, de droger heeft het ideale formaat voor jou (en je gezin) en hij heeft verschillende droogprogramma’s die van toepassing zijn op jouw huishouden. Heb je bijvoorbeeld normaal veel strijkwerk, dan is een Miele droger met stoomfunctie voor jou perfect: je kleding komt nagenoeg kreukvrij uit de droger. Coolblue heeft een lijst samengesteld en dit is volgens hen de beste Miele wasdroger van 2024.

1

Beste miele wasdroger coolblue

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSF 763 WP EcoSpeed warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A+++ -10%. Daarnaast is de snelheidsklasse van het drogen: snel en maakt hij voor 66 dB geluid.

Je droogt kleine en grotere ladingen kleding en beddengoed van 2 of 3 personen eenvoudiger en voorzichtiger in de Miele TSF 763 WP EcoSpeed. Dankzij de PerfectDry vochtigheidssensoren stopt het droogprogramma precies wanneer je wasgoed droogt is, waardoor je favoriete overhemd minder snel slijt. Komt je wasgoed uit een wasprogramma voor 40 graden Celsius? Selecteer dan de DryCare40 functie bij het droogprogramma om het programma aan te passen op stoffen met een maximale wastemperatuur van 40 graden. Zo besteed je minder tijd aan het sorteren van je shirts en broeken na het wassen. De warmtepomp droogtechniek van de automaat zorgt dat je je beddengoed en spijkerbroeken energiezuinig droogt. Met energieklasse A+++-10% bespaar je flink op je energiekosten per jaar.
2
De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 563 WP EcoSpeed warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A+++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het drogen: snel en maakt hij voor 66 dB geluid.

Alle favoriete kleding gaat langer mee in de Miele TSC 563 WP EcoSpeed warmtepompdroger. Dankzij de PerfectDry vochtigheidssensoren meet de automaat de vochtigheid in je was continu. Hierdoor stopt het programma automatisch wanneer je wasgoed droog is, waardoor je shirts en truien minder snel slijten. Je wasgoed blijft ook langer mooi door de lage temperatuur van de warmtepomp. Daarnaast bespaar je zo ook nog eens tot € 154,- per jaar op energiekosten. Wil je je gewassen outfit na het drogen extra fris aantrekken? Gebruik dan een FragrenceDos geurflacon. Je plaatst deze eenvoudig in de vulopening van de wasdroger en stelt zelf de geurintensiteit in bij iedere droogbeurt.
3
De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSD 263 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het drogen: snel en maakt hij voor 66 dB geluid.

Kleine en grotere ladingen was van 2 of 3 personen ruiken extra fris na het drogen met de Miele TSD 263 WP warmtepompdroger. Je plaatst eenvoudig een geurflacon in de opening van het pluizenfilter en stelt zelf de hoeveelheid geur in. Zo blaast de automaat geurende lucht door je kleding, waardoor je het extra fris in de kast legt na het drogen. Je droogt je was met 1 van de 12 verschillende droogprogramma's. Kies bijvoorbeeld voor het beddengoed- of wolprogramma. Heb je ook een Miele wasmachine en is deze verbonden met de app? Dan kies je na het wassen eenvoudig voor Wash2Dry. De droogautomaat stelt dan zelf het beste droogprogramma in voor je was, op basis van het wasprogramma.
4
De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 223 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het drogen: snel en maakt hij voor 66 dB geluid.

Je droogt kleine en grotere ladingen van 2 of 3 personen energiezuinig en snel in de Miele TSC 223 WP. Dankzij energieklasse A++ bespaar je met deze Miele warmtepompdroger tot wel € 130,- per jaar aan energiekosten. Dit komt door de lagere droogtemperatuur die naast energie besparen je kleding ook langer mooi houdt. Voor het drogen van je wasgoed, kies je uit 1 van de 12 droogprogramma's. De wasdroger heeft snelheidsklasse 'snel', waardoor de automaat sneller droogt dan een gemiddelde droger van 8 kilogram. Zo haal je een volle trommel wasgoed snel uit de droogmachine. Dankzij de PerfectDry vochtsensoren stopt het droogprogramma automatisch wanneer je kleding droog is. Zo weet je zeker dat je nooit langer droogt dan nodig.
5
De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSH 783 WP EcoSpeed warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A+++ -10%. Daarnaast is de snelheidsklasse van het drogen: snel en maakt hij voor 66 dB geluid.

Je droogt grote ladingen wasgoed in de Miele TSH 783 WP EcoSpeed warmtepompdroger. Door de ruime trommel droog je tot wel 9 kilogram beddengoed in één droogbeurt. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook nog eens energie. De automaat heeft een energieklasse van A+++-10%, waardoor je flink op je energierekening bespaart. De PerfectDry vochtigheidssensoren zorgen dat je nooit langer droogt dan nodig. De automaat stopt het droogprogramma automatisch wanneer je outfit klaar is om aan te trekken. Draai je een was van 40 graden Celsius en wil je je wasgoed niet sorteren? Kies dan voor de DryCare40 functie bij je droogprogramma. Het droogprogramma droogt zo extra voorzichtig, waardoor het scheiden van je wasgoed niet nodig is.

Voor- en nadelen bij het kopen van een Miele wasdroger bij Coolblue

Heb je nog nooit bij Coolblue besteld en twijfel je of je hier je nieuwe Miele wasdroger wilt kopen? We hebben voor jou de voor- en nadelen van het kopen van een droger bij Coolblue voor je op een rijtje gezet. Zo kunnen we hopelijk je zorgen wegnemen.

Voordeel: Zelf tijdvak kiezen

Het is natuurlijk wel handig als er iemand thuis is wanneer zo’n grote en zware Miele droger wordt thuisbezorgd. Coolblue houdt rekening met je drukke leven en daarom kun je zelf een tijdvak kiezen waarop ze langskomen. Dit kan zelfs in de avonduren.

Voordeel: Transparante informatie

Coolblue geeft altijd transparante informatie over hun producten. Bij elk product vertellen ze niet alleen de voordelen, maar laten ze je ook de nadelen van dit product zien. Zo krijg jij geen onnodig hoge verwachtingen.

Voordeel: Goede aanbiedingen

Regelmatig heeft Coolblue een Miele wasdroger in de aanbieding. Met zo’n aanbieding kun je wel een paar honderd euro besparen op een nieuwe droger. Het loont dan ook zeker om de aanbiedingen in de gaten te houden. Op speciale dagen zoals Black Friday pakt Coolblue vaak nog meer uit met hoge kortingen.

Voordeel: Oude droger nemen ze gratis weer mee

Als Coolblue de nieuwe Miele wasdroger komt bezorgen, dan nemen ze gratis je oude droger weer mee. Zo hoef jij daar niet meer mee te tillen. De oude droger zal gerecycled worden en de onderdelen gebruiken ze voor nieuwe apparaten.

Voordeel: Gratis ruilen

Is de nieuwe wasdroger toch niet helemaal naar wens en heb je liever een andere variant? Coolblue geeft je de optie om je wasdroger binnen 30 dagen gratis om te ruilen of te retourneren. Ook als er binnen 30 dagen iets stuk gaat van de droger, dan komt Coolblue langs om het kosteloos te repareren.

Nadeel: Geen betaling in termijnen

Bij Coolblue kun je, in tegenstelling tot sommige andere webshops, niet kiezen voor betaling in termijnen. Je zult het bedrag in één keer moeten afrekenen. Gaat zo’n investering je op het moment niet lukken, maar wil je wel graag een Miele droger dan is het een goed idee om te kijken naar een abonnement waarbij je een wasdroger huurt. Coolblue biedt dit aan. Voor een maandelijks bedrag heb jij een gloednieuwe wasdroger in huis.

Nadeel: Kleiner assortiment Miele drogers

Het assortiment van Miele wasdrogers bij Coolblue is gemiddeld iets kleiner dan bij andere webshops. Andere online winkels bieden minimaal 11 soorten Miele drogers aan en Coolblue heeft er momenteel 9 in het assortiment. Maar vaak is een van deze 9 al een goede match voor jou.

Miele wasdroger laten bezorgen en installeren door Coolblue

Als je online een Miele wasdroger bij Coolblue koopt dan kun je verwachten dat deze snel geleverd wordt. In de meeste gevallen is dit de volgende dag al, tenzij je zelf een andere bezorgdatum wilt afspreken. De wasdrogers van Coolblue worden gratis bezorgd over de drempel van je voordeur. Woon je in een appartement en heb je geen lift in het gebouw? Dan tillen de bezorgers van Coolblue je wasdroger kosteloos tot en met de 4e verdieping naar je voordeur.

Laat je wasdroger installeren door Coolblue

Naast dat Coolblue je wasdroger over de drempel van je voordeur bezorgt, kunnen de bezorgers ook de Miele wasdroger op de juiste plek neerzetten en laten installeren. Hier zit een kleine meerprijs aan vast, maar zo heb je er zelf geen omkijken naar en kun je de droger gelijk gebruiken. Er zijn ook nog extra opties beschikbaar bij het aansluiten zoals het installeren op de trekschakelaar, de draairichting van de deur aanpassen of een tussenstuk laten installeren wanneer je de droger bovenop je wasmachine wilt plaatsen.