WitgoedMerken.nl

Miele SoftCare wasdroger

De Miele SoftCare droger is een droger met speciaal ontworpen trommel waardoor je wasgoed minder snel slijt en langer mooi blijft. De trommel met honingraatstructuur zorgt er bovendien voor dat er minder kreukvorming is en je de gedroogde kleding bijna niet hoeft te strijken. In dit artikel lees alles over de techniek van Miele SoftCare en wat de beste Miele SoftCare drogers zijn van 2024.
1

Miele TSC 364 WP

2

Miele TSA 233 WP

Laatste update: 23 april 2024

1

Miele TSC 364 WP

2

Miele TSA 233 WP

Laatste update: 23 april 2024

Picture of Yannick
Yannick

Miele expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • De Miele SoftCare droger heeft een trommel met de structuur van honingraat.
  • Met de Miele SoftCare trommel slijt je kleding minder en ontstaan er minder kreukels.
  • Een ander voordeel van de Miele SoftCare droger is het lage energieverbruik.
  • De beste Miele SoftCare wasdroger is de Miele TSC 364 WP

Wat is een Miele SoftCare wasdroger?

Een Miele SoftCare droger is een droger met een zogenaamde SoftCare trommel. Deze trommel heeft de vorm van een gewelfde honingraatstructuur. Hierdoor landt jouw wasgoed tijdens het drogen zacht neer in de trommel en wordt gelijkmatig en voorzichtig gedroogd. Het grote voordeel van een Miele SoftCare droger is dat de kleding minder snel slijt en er veel minder kreukels ontstaan tijdens het drogen. Na het drogen kan een groot deel van de kleding zo de kast in. Alleen blousjes en overhemden zul je nog even kort moeten strijken. Miele zorgt er met de SoftCare droger voor dat al het strijkwerk al voor je in de droger gedaan is.

In deze video van Miele zie je goed hoe de droger met SoftCare trommel in zijn werking gaat en jouw wasgoed langer mooi houdt.

De beste Miele SoftCare wasdroger van 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe Miele wasdroger met SoftCare trommel? Wij hebben voor jou onderzocht wat de beste Miele wasdrogers zijn. Hierbij hebben we naast merkspecifieke functies zoals de SoftCare ook gekeken naar energieklasse, vulgewicht en verschillende droogprogramma’s. Dit zijn de beste Miele Softcare drogers van 2024.

1

Beste miele softcare wasdroger

De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSC 364 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het drogen: normaal en maakt hij voor 66 dB geluid.

Met de Miele TSC 364 WP droog je grote ladingen was energiezuinig. In de ruime trommel past 9 kilogram wasgoed, waardoor je al je beddengoed in één keer droogt. Wanneer je slechts een paar shirts en broeken in de trommel gooit, past de warmtepompdroger automatisch de programmaduur aan. De sensoren meten hoe vochtig je was is, zodat je kleding nooit te lang droogt. Met FragranceDos geef je je beddengoed een frisse geur. Je plaatst de geurflacon in de opening bij het pluizenfilter en past zelf de sterkte aan. Je bedient de wasdroger met de draaiknop of via de Miele@Home app op je telefoon. Hiermee zet je de machine aan en zie je hoelang jouw programma nog duurt.
2
De belangrijkste eigenschappen van de Miele TSA 233 WP warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 7 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de snelheidsklasse van het drogen: snel en maakt hij voor 66 dB geluid.

Met de Miele TSA 233 WP droog je kleine ladingen wasgoed van 1 tot 2 personen. De warmtepompdroger is met energieklasse A++ energiezuinig, waardoor je jaarlijks op je energiekosten bespaart. De droger zorgt er met de FragranceDos geurflacons voor dat je was extra fris ruikt na het droogprogramma. Je schuift de flacon gemakkelijk in de opening voor het pluizenfilter en stelt zelf de geurintensiteit in. Zo weet je zeker dat je beddengoed extra lekker ruikt. Je hebt keuze uit 12 programma's, bijvoorbeeld voor je wollen trui, overhemden en jeans. De droogtijd past zich per lading automatisch aan dankzij de PerfectDry sensoren. Je kleding droogt dus nooit te lang, waardoor je shirts niet krimpen.

De unieke techniek van Miele SoftCare

De Miele SoftCare droger heeft een trommel met honingraatstructuur. Hierdoor ontstaat er als het ware een luchtkussen van stoom in de uithollingen van de honingraten. Door het luchtkussen en de warme drooglucht zweeft jouw wasgoed door de trommel heen en landt het zacht bij elke draai. De ontstane stoom dringt voorzichtig door in je wasgoed tijdens het droogproces en zorgt ervoor dat de kleding gelijkmatig gedroogd wordt. Door de lage droogtemperatuur van Miele wasdrogers blijft bovendien je wasgoed langer mooi en door de SoftCare trommel heb je slijt je wasgoed minder. Bovendien zorgt de Miele SoftCare techniek ervoor dat er minder kreukels ontstaan tijdens het drogen en jouw wasgoed zichtbaar gladder uit de droger komt.

Andere voordelen van Miele wasdrogers

Met een Miele wasdroger met Softcare trommel blijft je kleding langer mooi en hoef je minder te strijken. Zeker een goede reden om een wasdroger met SoftCare aan te schaffen. Maar dat is niet het enige wat Miele te bieden heeft. Een Miele wasdroger met SoftCare heeft energieklasse A++ of hoger en dus een laag jaarlijks energieverbruik. Daarnaast maakt een Miele wasdroger gebruik van een lage temperatuur tijdens het drogen waardoor je ook delicate stoffen zoals wol en zijde kunt drogen zonder problemen.