WitgoedMerken.nl

Miele wasdroger Black Friday deals

Elk jaar op de vierde vrijdag in november gaan alle webshops en winkels los om de beste aanbiedingen te promoten. Het is dan namelijk Black Friday: dé dag waarop je jouw nieuwe Miele wasdroger met een mooie korting kunt kopen. Wij hebben voor dit artikel alvast voor je uitgezocht waar je de hoogste korting kunt scoren en waar de beste Miele wasdroger aanbiedingen tijdens Black Friday 2024 te vinden zijn. Deze lees je hieronder.
Picture of Yannick
Yannick

Miele expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Black Friday is altijd op de vierde vrijdag in november.
  • De week ervoor kun je al goede Black Friday aanbiedingen van Miele wasdrogers vinden.
  • Tijdens Black Friday kun je Miele wasdrogers kopen met korting oplopend tot €300.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een dag waarop webshops en winkels hoge kortingen geven. Deze dag is ontstaan in de Verenigde Staten en valt altijd op de dag na Thanksgiving dat op de vierde donderdag in november gevierd wordt. Black Friday werd gezien als de start van het feestdagen seizoen waarbij je voordelig kerstinkopen doet. Tegenwoordig kopen mensen veel meer dan alleen kerstcadeau’s tijdens Black Friday. Elke webshop geeft wel iets van korting op producten. Ook een wasmachine en wasdroger kun je op deze dag in de aanbieding kopen.

Wil je dus een Miele droger kopen? Dan loont het zeker om tot november te wachten, zodat je een nieuwe droger kunt aanschaffen met een leuke korting. De exacte datum van Black Friday verandert elk jaar, maar dit is altijd de 4e vrijdag in november. Vaak kun je in de week vooraf Black Friday al goede deals van Miele wasdrogers online vinden.

De beste Miele wasdroger Black Friday deals van 2024

Ben je van plan een nieuwe wasdroger van Miele te kopen? Wij hebben voor je uitgezocht wat de beste Miele droger is én waar je deze met korting koopt op Black Friday. We hebben hierbij gekeken naar de energieklasse van de droger, het vulgewicht, geluidsniveau en welke verschillende droogprogramma’s de Miele droger heeft. Dit zijn de beste Miele wasdroger Black Friday deals van 2024.

Voordelen bij het kopen van een Miele wasdroger tijdens Black Friday

Een wasdroger kopen met Black Friday levert je een hoop voordeel op. De meeste aanbiedingen van webshops zoals Bol.com, Coolblue en MediaMarkt geven kortingen op wasdrogers die kunnen oplopen tot wel €300 korting op de verkoopprijs. Als je dus kunt wachten tot november 2024 dan kun je veel geld besparen. Een Miele wasdroger kost gemiddeld rond de €1200, maar tijdens Black Friday kan deze prijs onder de €1000 komen!

Om een goede deal te scoren tijdens Black Friday is het aan te raden om van te voren al onderzoek te doen naar welke Miele droger je wilt hebben. Wil je graag het unieke PerfectDry systeem waardoor je was nooit te lang in de droger zit of heb je liever een stoomfunctie die ervoor zorgt dat je kleding nagenoeg zonder kreukels de droger uit komt? Door je goed in te lezen weet jij van tevoren al welke wasdroger je wilt en kun jij op zoek gaan naar de beste aanbieding.