WitgoedMerken.nl

Miele wasdroger geurflacons

De geurflacons van Miele kun je bij een Miele droger toevoegen. Deze flacons geven een subtiele en frisse geur af aan je kleding tijdens het drogen. Je hebt verschillende soorten geuren, van een frisse zeebries tot verse rozen, en de flacons gaan gemiddeld zo'n 50 droogbeurten mee. In dit artikel vind je de beste Miele wasdroger geurflacons van 2024.
Picture of Yannick
Yannick

Miele expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Een Miele geurflacon plaats je in de droger voor lekker ruikende kleding.
  • Een Miele geurflacon gaat tot wel 50 droogbeurten mee.
  • Je hebt zeven verschillende soorten geuren van de Miele geurflacons.

Wat zijn Miele wasdroger geurflacons?

De Miele geurflacons zijn onderdeel van de FragranceDos functie die je bij Miele drogers hebt. Met deze functie krijgt je droge wasgoed door deze toevoeging weer een heerlijke geur. Vaak verdwijnt tijdens het drogen van kleding de frisse geur van wasmiddel doordat het door de warme lucht weggeblazen wordt. Met een geurflacon van Miele blijft je kleding fris ruiken. De geurflacon plaats je eenvoudig in het pluizenfilter van je Miele wasdroger. Er zijn zeven soorten flacons en elke geurflacon heeft zijn eigen unieke geur. De geurflacons gaan bij normaal gebruik zo’n 50 droogbeurten mee.

Verschillende Miele wasdroger geurflacons

Zoals je hierboven al leest heeft Miele zeven geuren uitgebracht en verpakt in een flacon. De zeven flacons vespreiden allemaal hun eigen unieke geur. Welke geuren Miele allemaal aanbiedt voor je droger zie je hieronder.

Miele geurflacon Nature

Door de toevoeging van de Nature flacon ruikt je kleding en beddengoed naar een frisse en aromatische bloemengeur in de ochtenddauw.

Miele geurflacon Aqua

Om een frisse zeebries en de zeelucht in huis te halen gebruik je de frisse geurflacon Aqua.

Miele geurflacon Cocoon

Met deze geurflacon wordt wasverzachter overbodig. De Cocoon flacon verspreidt namelijk de heerlijke geur van een lekker schone was zodat je geen wasverzachter meer nodig hebt.

Miele geurflacon DryFresh

Om de laatste onaangename geurtjes uit je kleding en beddengoed te halen voeg je de geurflacon DryFresh toe. Met Miele Freshplex worden nare luchtjes geneutraliseerd en frist het je was op en blijft het lekker ruiken.

Miele geurflacon Orient

De kruidige geur die vrijkomt bij het gebruik van de flacon Orient waant je in Oosterse sferen.

Miele geurflacon Rose

De geur van een wei vol verse bloemen is misschien wel een van de fijnste geuren in de wereld. Met de geurflacon Rose breng je deze geur naar huis en ruikt je kleding hetzelfde als een bos vers geplukte meirozen.

Miele geurflacon WhiteFlower Sensitive

Speciaal voor mensen met een gevoelige en snel geïrriteerde huid heeft Miele de WhiteFlower Sensitive flacon ontwikkeld. Een geurflacon met bloemengeur en citroenfrisheid, maar zonder allergene ingrediënten.

Miele wasdroger geurflacons plaatsen doe je zo

De Miele geurflacons zijn eenvoudig en snel te plaatsen in de Miele droger. We leggen het je hieronder stap voor stap uit zodat jij ook straks van deze heerlijke geuren kunt genieten.

Verwijder de beschermstrip en sluit de flacon

Haal de geurflacon uit de verpakking en verwijder de aluminium beschermstrip. Sluit de flacon daarna door de ring linksom te draaien om te voorkomen dat hij lekt en je vlekken op de vloer krijgt.

Plaats de Miele geurflacon in het pluizenfilter

Open je wasdroger en plaats de Miele geurflacon in de rand van de droger bij het pluizenfilter. Je kunt twee flacons tegelijk plaatsen of alleen een aan de linker- of rechterkant plaatsen. Let goed op dat de markeringen van het geurflacon en op de rand van het pluizenfilter tegenover elkaar liggen.

Draai de ring om intensiteit van de geur te bepalen

Je kunt aan de buitenste ring draaien om de intensiteit van de geurflacon te bepalen. Draai je hem helemaal open dan komt de geur van het flacon goed vrij. Wil je liever een subtiele geur dan kun je hem een stukje open draaien. Stop je wasgoed in de droger en laat de droger en het geurflacon zijn werk doen!

Tip: om langer te genieten van een Miele geurflacon, draai je deze na elke droogbeurt volledig dicht zodat er geen geur verloren gaat wanneer je de droger niet gebruikt.

In de video hieronder zie je ook stap voor stap hoe je een geurflacon gebruikt en in je Miele droger plaatst: